MAAAT!

Jag och Matildas magar kurrrrrrrrrrrrrrrrrrar ihjäl av svält!
Men nu är det mat O:)

Cool katt man har!

Slänger in detta snabbt

Hej.
Jag pallar inte blogga här, bloggen är förstörd. Kommer ihåg när vi sa 2 inlägg om dan för en person. Och när vi skulle ha veckans fråga varje vecka eller våra knas-videos som vi redigerade och lekte med. Kommer ni ihåg när vi skulle lägga in Random-stuff en gång i veckan eller när vi var hemma hos Saga då vi sa ''Vi lägger upp dagens outfit på oss alla 3 till bloggen''. Kommer även ihåg när vi var med varandra alla 3 och vi blogga och hade as kul. De var den tiden men nu så har det blivit värsta grejen att blogga. Orkar inte blogga 12345675000000 inlägg varje dag. Jag ville ha en annan blogg för att prova skriva väldigt ''specielt'' och byta design och trixa med foton om mitt liv och så ville jag blogga på den för att ha en foto blogg. Blogga ska vara kul inte något man ska tvingas till eller säga '' 6 inlägg om dan sen är jag klar'' utan för att man VILL! Inget måste. Man ska inte behöva säga att man ska skaffa ett socialt liv när man inte bloggar. Blogga gör man för att man vill och Elin bloggar inte för hon har andra saker att göra och kanske inte hinner med. Jag bloggar max 1 inlägg om dan här och kanske 2 på min andra. Men jag ville ha en mer personlig om mig och där blir inget fel av någon annan utom mig på bloggen. Var inte sur för en blogg! snälla -.-'


Saga jag är inte så jävla dum i huvudet så att jag förstår hur du mår och så. Och om du skiter i och blogga så gör det inget, du är inte tvingad på något vis! Jag och Elin bloggar när vi VILL sen får du göra som du vill...
Vill inte alls starta ett JÄVLA bråk för något speciellt alls vill inte bråka och inte för en blogg utan för något som är seriöst isf!

Bloggpaus under helgen kanske?

Hejsan Hejsan !

Saga skrev förut att hon skulle ta en bloggpaus under helgen om jag inte missuppfattade det helt?
Och jag tänkte på det igår också innan jag sett att Saga skrivit det.Jag har bloggat jätte dåligt,och som Saga skrev så bloggar Julia ganska mycket på sin egna blogg och då blir det väl lite stressigt för henne om hon måste blogga på 2 bloggar.Och jag bloggar verkligen super dåligt.
Så vi alla kanske ska ta en bloggpaus just i helgen så får vi väl se hur det blir sen ?


Haha,den här bilden har ni nog sett ett antal gånger.

Kramar Elin


Paus

Nej, jag pallar fan inte mer. Julia skriver bara på sin egen blogg och Elin har försvunnit. (inte seriöst då men ahh ni fattar) och jag pallar inte med bloggningen + en grej som har hänt. Så jag ber er, snälla tjafsa inte om detta, men jag ska ta en liten paus från allt nu och åka till mamma så fort jag har tid på dagarna och... Ja, helt enkelt strunta i bloggen under helgen. Jag skrev till Julia i en kommentar på hennes blogg om varför osv, men tänker inte lägga ut vad jag skrev och jag hoppas att hon förstår själv att jag mår skit just nu och jag har varit nära på att bara skita i bloggen totalt och leva livet. Och det ska jag nu försöka göra nu i helgen. Bland annat fira valborg med mina närmaste och bara ha roligt helt enkelt.


Peace out beatches, får se om jag bloggar under helgen. Kommer tbx nästa vecka iaf, det lovar jag.

VIKTIGT FÖR ALLA ATT LÄSA

Alla som läser våran blogg regelbundet, ni måste verkligen läsa allt !

Nu är det så att varje sommar så åker vi ut med våran segelbåt, och vi är borta i kanske 2 - 3 veckor (men iår ska vi åka lite senare på sommaren men we). Och under den tiden kommer inte jag kunna blogga. Jag och Julia har pratat om detta innan och ifall vi ska ha en gästbloggare. Men när jag tänker efter... Om man har en gästbloggare, byter header osv, då kanske dom tror att det är dom 3s blogg och att jag inte finns, det blir ju inte så kul för mig då när jag kommer hem och dom kanske tycker att gästbloggarN är bättre till bloggen än jag, så det vill man ju inte ska hända... Men ändå, man vill ju att det ska vara bra update... Och jag kommer somsagt vara hemma mycket mer den här sommaren än jag har varit innan eftersom det uppstått en del problem här hemma.

Jag vet inte, men vi kommer åka ungefär en vecka efter midsommar så det är ju inte brottom direkt. Vi vet inte hur vi ska göra och så, men vi hör väll av oss när det är bestämt men räkna inte med mindre än en och en halv månad !


Ge mig tillbaka mitt gamla hår !

Puss & Kram Saga ♥

Vill blogga, men orkar inte. Vill blogga, men jag kan inte.

Asså, jag har blivit lite trött på att blogga... Jag bloggar istortsätt bara för att jag, Julia och Elin inte ska glida isär. För det är för det mästa p.g.a bloggen vi träffas typ, och sen bloggar jag för att underhålla alla som vill läsa.
Får hålla ut till sommaren, men jag har en grej att berätta, berättar det i nästa inlägg... Det är asviktigt så ni måste läsa.


Fin ställning gubben

Puss & Kram Saga ♥

Dag 4 - sju rädslor

1. Höjdrädd.
2. Flygrädd.
3. Är rädd för t.ex små kryp som spindlar.
4. Mörkrädd.
5. Hatar att bada i havet p.g.a att det känns som något kommer attackera mig i havet...
6. Tunnelbanerädd? haha fin stavning osv.
7. Rädd för äckliga gubbar som förföljer en eller något annat liknande!


Trött trött trött

Så, har borstat tänderna + testat på att bleka tänderna med Bakpulver. Haha låter helt sjukt men det blev faktiskt asbra :)
Nu ska jag ta bort sminket osv, glömde ta bort det först haha ;) Men aah, jag vet inte hur updateringen blir imorgon. Mår fortfarande dåligt men jag måste lida igenom skolan imorgon för att jag har missar så mkt.. Har varit sjuk typ 5 gngr nu på vårterminen.. Var nästan ALDRIG sjuk i lågstadiet. Aja...


Julia, du är söt. Vet du det ?

Puss & Kram Saga ♥

Bara för att

Asså den här låten, ååååh varför är den så jävla bra ?



Varför funkar inte mobilens radio nära mig ? Asså alla säger att jag är bra på att rita så då måste jag ju ha bra teckning !

Dagens citat by Ida

Asså jag är inte på värsta blogghumöret just nu för att det har hänt en massa grejer i mitt liv och jag mår asdåligt... Har super ont i magen och mår illa... Kommer gå till skolan imorgon iaf för jag har PH osv, men mår skit faktiskt. Får se hur det blir.

Men ni får absolut inte bli sura ifall jag inte bloggar, för jag tror inte någon av er har lika jobbigt som jag har nu.


Tisse :)

Puss & Kram Saga ♥

När jag blåser blir de orkan

Heheh, rubriken är ifrån dag med Saga, sjukt kul!

Men bilder på tissarna kommer imorgon.
Men här är ett litet smak prov på kissen Nancy.




Pussar Julia

"Jo jag är OTROLIGT korkad och jag äter med mina fotar."

HAHAHA RUBRIKEN !
Men jag har ju varit med Julia och jag orkar faktiskt inte ladda upp en massa bilder eftersom att jag har en massa saker att göra så jag laddar upp dom imorgon :)


Mihi, tulle :) Smakprov från idag dåra ^^

Puss & Kram Saga ♥

Har missat en hel del märker jag

Jag bloggar mer imorn och förklarar varför jag inte bloggat på en vecka!

Här kommer julia in helt RANDOM och säger att det faktiskt är 8 dagar sen du blogga, hehe de räkna jag ut med Saga!

Kramar Elin

Lagar pannkakor med Julia

Blir bättre updatering senare + bilder, vi har båda haft kameror under dagen så bered er på bildbomb ! Hinner inte skriva mer nu, måste fortsätta :)

PUSS & KRAM SAGA

Bilder från igår när vi grillade


Kööööööööött. Skulle aldrig kunna tänka mig att vara vegitarian...

Sidney. Tjejen som vi trodde var en kille. Men han heter fortfarande SID. PUNKT.



Inte slitna ? Dom ska vara rosa... Använder faktiskt domhär gamla än mina nya, låga, rosa snyggare sneakers, men dom här är SÅ mycket bekvämare !

Puss & Kram Saga ♥

Wihoo !

Jag la in en bild för ett tag sen men sa inte vad den var till för.
Nu har det kommit upp så jag berättar.

Jag är med i en Justin Bieber fanvideo där man skulle skicka in bilder på en speciell text till Love me och jag fick Say that you love me och då så tog dom bara med Love me.. Aja, bättre än inget iaf :)

Videon går inte att bädda in ännu, så klicka HÄR för att komma till videon. Bläddra fram till 1.50 så är det mina händer, FET C00LT. Eller ?

Haha, egentligen inte... Men en kul grej bara :)
Nu ska jag kolla vart Sarah är haha ^^



Puss & Kram Saga ♥

Queen of hearts. But the queen's heart is broken.



Puss & Kram Saga ♥
Btw, det kommer upp lite bilder snart från när vi grillade igår, stay tuned !

Somebody ?

Det är något cp med min dator så jag kan inte stryka över texten som jag skrivit innan.

ALLTING ÄR LÖST, JULIA OCH JAG SKA BADA.


Vilka är detta ? BWAHAHAHAHAHAHA
För er som inte ser det, så är det Julia och jag som badade i somras när vi var ute med båten :)

Puss & Kram Saga ♥

Camen dampar och blinkar



Puss & Kram Saga ♥

Går och duschar

Nu ska jag ta mig en liten promenad in i duschen och sen ska jag ut och sola, tar med datorn ut då och det kommer förmodligen ett litet videoinlägg :)


Puss & Kram Saga ♥

Ska man RITA !?

Vi har gjort instrument i skolan och vi fick en uppgift att rita vad instrumentet var bra för/ till för. Men problemet är ju att jag skulle gjort den i fredags ! Och jag hade glömt det totalt och ba wiii det är påsklov...
Så nu måste jag sätta mig och göra det, men det tar ju inte speciellt lång tid att rita en serie på 3 rutor ^^


Haha bilden passar ju in PERFEKT ;D

Puss & Kram Saga ♥

Dag 3 - åtta saker som irreterar mig

1. Är nog pollen allergisk...
2. Myggor attackerar mig!
3. Jag måste dra ut 3 tänder inom 2 veckor annars gör tandläkaren de.
4. Min katt dödar fåglar varje dag, typ.
5. Jag hatar att lovet snart är slut...
6. Att mamma inte hittar någon klipp tid -.-'
7. Jag får utslag så fort jag lägger mig i gräset.
8. JAG ÄR FÖR BLEEEEEK!




Hejdåå

Eller, inte hejdå men asså nu ska jag fixa lite filmer och kolla tills jag somnar så aah :)



Puss & Kram Saga ♥

Blev inte så mycket bloggning iallafall...

Ehm, korkad som jag är så sätter jag mig och kollar på Natt på Museet som gick på tv (den går fortfarande men orkar inte kolla) och nu blev jag så jävla trött så hämtade några Reisen och tänkte sätta mig och kolla på Förortsungar men oj, jag som hade skrivit att jag skulle blogga mycket.
Jävla klantarsel.

Aja, men vi får se hur det blir imorgon för jag måste plugga lite och sen ska jag kolla om Tor har tid att träffas en snabbis på dagen :)


OJ HERREGUD, BJUDER ! Btw, ignorera mina ögonbryn.. Färgade dom när jag tonade håret men vafan, nu ser det bara förjävligt ut. Har typ helt GULA ögonbryn nu ju... Skulle aldrig färgat dom :( Måste noppa dom också, fyyy

Puss & Kram Saga ♥

Hemma !

ÄNTLIGEN HEMMA !

Så himmla skönt att komma hem igen ^^ Jag kom faktiskt hem för ett bra tag sen, men jag och mina syskon drog och köpte glass och sen var jag ute med kissarna. Efter det var maten plöttsligt klar och vi käkade grillat, myys !

Och nu är det så, att nu när vi var i dalarna så glömde vi våran kamera så jag har inte kunnat fota något, great !
Men det finns inget speciellt att berätta om helgen så aa, men ska försöka blogga så mycket som möjligt ikväll eftersom att jag inte har något annat kul att göra förutom att kolla på film som jag hade tänkt göra ikväll, men det blir ju inte kul om jag kollar på det nu... Aja ska sluta skriva nu...



Puss & Kram Saga ♥

Nytt

Kände för att göra om lite granna, oh tada?
Vad tycker ni? :)



Smile-Kramp?

Jag har dunder ont när jag ler i mungiperna...
Många säger att jag ler mycket, för mycket, haha det känns inte så bra.
Men hoppas det släpper snart eftersom jag kan inte sitta här och se sur ut som värsta citronen.




Drar till stallet om 25 min

Som rubriken lyder så ska jag till stallet snart och rida Grynet :)


Heheh


Dag 2 - nio saker jag gör varje dag

1. Äter
2. Vaknar
3. Sover
4. Pratar
5. Ler
6. Andas
7. Blinkar
8. Går/rör på mig
9. Borstar tänderna


Mobilblogg - Godnatt

Godnatt, tänkte sova ut imorgon sen blir det MYCKET bloggning! :D

Dag 1 - tio fakta som ni kanske inte vet om mig själv

1. Jag har två medryttar hästar, Grynet 1 dag i veckan (torsdagar) & Donna 1 dag i veckan (fredagar).
2. Jag är SUPER flygrädd och kan inte åka utomlands med flygfärd.
3. Jag är född 1998 och fyller år 16 maj alltså snart om en månad, lite mindre.
4. Jag gillar att städa men nu bärjar att tycka det är super tråkigt.
5. Jag tål inte kött med mycket fett eller liknande.
6. Jag har aldrig brutit något.
7. Jag börjar släppa datorn och är hälldre ute och springer.
8. Jag börjar bli beroende av onyttiga saker.
9. Jag är rädd för att simma i havet (tror alltid att jag ska bli biten av en fisk) :P
10. Jag älskar att dansa och sjunga men har scen skräck och sånt...



Har en ide

Hej!

Jag bloggar ju som en giraff om inte sämre...
Så nu tänkte göra om dom där ''dag ett osv.'' för att hålla igång min bloggning!
Den här ska jag testa, verkar roliga och så, tog den nämnligen från söta Nelli.


Dag 1 - tio fakta som ni kanske inte vet om mig själv

Dag 2 - nio saker jag gör varje dag

Dag 3 - åtta saker som irreterar mig

Dag 4 - sju rädslor

Dag 5 - sex maträtter jag tycker om

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan

Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer

Dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Dag 9 - två saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - en dröm som jag hoppas blir sann



mobilblogg - off to dalarna !

Nu drar vi, bloggar när jag kommer hem ! GLAD PÅSK ! /Saga

WHOPWHOP här kommer husets polis ! Hon heter Maggan Svensson och grymtar som en gris

Bara jag som kommer ihåg att man tittade på Förortsungar 24/7 på film ?
Jag har värsta afishen och klistermärken med dom haha, hittade dom igår ;)

Blir så arg... Laddde ner filmen för att lägga ner den i mobilen för att kunna kolla på den när vi åker sen men nee det går inte. Suck. Aja

Enligt mig så är filmen asbra. Den handlar om en tjej som heter Amina som flyttar från sitt hemland till sverige med sin farfar. Efter någon vecka dör hennes farfar och hon får bo tillsammans med en kille som heter Johan och hon träffar en massa kompisar i husen brevis osv. Vill inte berätta för mkt, för det är roligare om ni ser den själva :)
Jag har själv inte sätt den på typ 100 år men aah... Får se den när vi kommer hem igen ^^

Men för er som inte vet vad förortsungar är så kan ni kolla videorna under :)



Ärligt, kolla texten


ITS DOGGEDOGGELITOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Puss & Kram Saga ♥

Farfar away.

Ja, nu är det så att jag inte berättat om detta. Imorgon så åker jag, mamma och mina 2 syskon till Dalarna, 3 timmars färd. Jag kommer komma hem på söndag eller måndag och jag kommer inte kunna blogga ! Världens undergång ? Nej inte när man delar bloggen med 2 underbara tjejer som också bloggar, så jag tror inte att ni dör av lite sämre updatering ^^


Hej jag tycker inte att min spegel är smutsig. Det ser ut som om jag har mer kjal på ena ögat, det är ljuset !

Puss & Kram Saga ♥

HAHAHA JAG DÖR

Hittade den här låten på min gamla brevvän Sagas (haha ja alla i hela världen heter Saga) blogg för någon dag sedan och jag kissade typ på mig... Detta är min sorts humor :)




Puss & Kram Saga ♥

Sticker och duschar

Hinner inte blogga så mycket idag, måste packa osv för att vi åker till dalarna i morgon, berättar mer sen !


Orkar inte vattenstämpla just nu, men STRÄNG ©opyright

Puss & Kram ♥

Frukost ? Kanske det.

Åååh asså jag är ashungrig men jag orkar lixom inte gå upp men jag gör det ändå... snart...

Har så himla ont i halsen och hostar 24/7, juste, måste passa på att ta mina pollentabletter när jag ändå ska fixa frukost !



Puss & Kram Saga ♥

Me like this


Tagna av mig i fredags tror jag :)

Puss Julia

Om skönhet mäts i tid så skulle du vara en evighet.

Oh, oopi-doo
jag vill ju va som du-u-u
jag vill se ut som du, gå som du, du-u-u
det vill jag nu-u-u
ett djur som ja-a-ag
det lär sig bra, bli en människa-a-a

Den låten kom in i mitt huvad alldeles nyss :)

Nej men hejsan hoppsan.

Är lite förskylld sådär idag men det börjar bli bättre känner jag. Imorgon så blev det världens mys dag har jag bestämt.
Jag och bästa Ulrika ska rida ut till någon random äng och fika och sånt med hästarna och sedan typ galoppera på öpen mark/äng känns toppen att bara ta det chill och mysa för en gång skull.
Sedan bär det åt hem till Ulrika tar med datan och kommer nog blogga! Känner att jag snart kommer dö av längtan till imorgon, herregud!

Jajja nu ska jag dra men här har ni ett smakprov från idag, älskar dig min lilla Lakrits!



Puss Julia

Nemen oj vad kan detta vara till ?

SARAH DU FÅR INTE SVARA !


Berättar så fort "den" är klar :)

Puss & Kram Saga ♥

Mår asdåligt

Usch, mår verkligen skit och är hes som fan. Mamma tror att jag fått halsfluss, great !
Så jag vet inte om vi kommer kunna åka till Dalarna och det är lite sjukt, för mina kusiner där borta har samma problem som jag. Dom har ont i halsen, näsan rinner och dom hostar konstant och igår åkte dom till doktorn och dom hade halsfluss HAHA, fett sjukt.

Så aah sitter hemma och har inte gått upp än, men tänkte gå och göra Chai Latte, gör en alltid på bra humör ! ♥



Puss & Kram Saga ♥

Bieber träff 7 Maj, plattan


En tjej som heter Amanda frågade om jag skulle dit och ja det ska jag :)
Men det jag ville visa, att jag skrev Amen självklart ;D kl 00.00 så det stog igår och idag haha... Kul humor man har då :)

Puss & Kram Saga ♥

FANFANFANFANFANFANFAAAAAAN

Jag har huvudvärk, jag har ont i halsen, näsan bara rinner och jag är asvarm. JÄVLA POLLEN !


En snygg fågel jag hittade hängandes i våran buske ;D

Puss & Kram Saga ♥

Jag är SUPER dålig på att komma på rubriker :)



Tjenare Tjenare !

Sitter just nu inne efter att ha varit ute nästan hela dagen,det har varit riktigt skönt ute!
Träffade dessutom Saga som gick förbi här för ett tag sedan och vi pratade om allt möjligt.

Men vill ni veta en sak? Det här blir ett ganska kort inlägg för jag har inge mer att skriva om nu :)

Bild som jag tagit i Värmland,när vi var där.
Vet inet exakt vad det är för något men tyckte det såg coolt ut ! :P

/Elin ♥

Photo time

Hejsan

Sitter här och laddar kamera för en massvis med bilder!
Såklart kommer det upp på bloggen vad tänkte ni er annars?
Jajja nu drar vi iväg :)


I am leaving

Strax går jag, ska bara fixa lite grejer och typ äta sen möter jag Sarah vid bussen 11 :)


Just nu

Puss & Kram Saga ♥

Dum statestik



Puss Julia

00:00

Är det nu spöken och varulvar kommer fram eller små hundvalpar och flygande ponnis?
Jo det kan man undra...
Är på lite RANDOM humör ock kände då för att lägga in detta!


HAHHAHA JAG GÅR AV!

Det där är då ett smakprov från i fredags :)

Pussar Julia

Slänger in ett litet..

... inlägg innan jag åker imorgon. Så vi hörs då !



Puss & Kram Saga, godnatt ! ♥

Är det bara Sagas blogg ?

NEJ!
Utan det råkar vara så att hon bland annat delar den med mig,men dåliga mig har varit så otroligt dålig på att uppdatera.Men jag ska inte göra något speciellt under påsklovet satt kommer nog bli ganska mycket tid över till att blogga :)
Ska vara hos Farmor & Farfar en hel del och antagligen så kommer jag vara ute ganska mycket,i alla fall om det forstätter vara så här fint vädder som det varit dom 3 senaste dagarna!



Haha,vilken bild gillar ni mest ?

Kramar Elin

En flintis med Bad-Hair-Day- mössa

Hejsan hoppsan

Känns som om sist jag blogga var för 3 dagar sen men det var 4 dagar sen.
Ja vet ja vet, jag är sämst på att blogga nämn det ej jag vet det och det kom jag på för ungefär 1 sek sen...
Blondinen talar, TA SKYDD!

Nejmen hej, idag så var jag med Sara.
Riktigt mysigt med detta väder som flytigt in här i Svergie!
Älska, har ni tänkt på en sak älska är ett starkt ord som man ska vara försiktig med om att säga, nejmen tillbaka till ämnet.
Vi hade det mysigt i solen!
Solade, gjorde massa random saker som att nocka mig med en vatten melon, nypa mig, bita mig och ja, jag kommer gå sönder snart, hmm..

Oj för långt!



Pussar Julia

Dagens dresscode


Magtröja: Ginatricot, 149:- (inte helt säker på priset)
Linne: Ginatricot, 99:-
Lackleggings: Ginatricot, 149:-

Gina tjej idag ;)

Blir inte så mycket bloggning imorgon



Nej, för imorgon somsagt åker jag på filminspelning med Sarah och sen drar vi hem till någon av oss och typ käkar och så är vi väll med varandra haha ;)
Ah men ville bara säga det.

Puss & Kram Saga ♥

Dag 26 – Mina rädslor

Jag är rädd för att bli sviken och spindlar. Jag fick seriöst panik när jag och Vendela gick in på djuraffären och såg ett långt hårigt spindelben. Ryser när jag tänker på det, usch !


Det hade varit trevligare om man hittat denna i den där glaslådan... Källa: Google

Puss & Kram Saga ♥

Help me please



Puss & Kram Saga ♥

Veckans fråga !

När, var och hur firar ni påsken ?

Dageeeens

Dagens diss: Att min näsa rinner p.g.a att jag är allergisk mot pollen :/
Dagens hiss: Mamma & Pappas kamera (A)
Dagens outfit: Lackleggings, gult linne och en blommig magtröja :)
Dagens smink: Puder, solpuder, maskara och kajal
Dagens frisyr: Utsläpt med luggen uppsatt
Dagens vill ha: Linnen
Dagens planer: Shteeeka ;D
Dagens saknad: TOR ! ♥
Dagens måste: Gå ut med katterna... ÅH JAG ORKAR INTE
Dagens humör: Snorig, trött men ändå pigg och glad HAHA
Dagens musik: All wrong - Marc Mysterio
Dagens ord: MIHI
Dagens drog: Kameran
Dagens just nu: Musik ? Haha
Dagens hat: POLLEN
Dagens älsk: Åååh, alla :)
Dagens roligaste: Haha, när jag sa till Wille att jag kunde komma till honom, men han bor i Gbg x) HAHA
Dagens fusk: Snattat ur kylskåpet.
Dagens sjukdom: Pollenalergiskärfaktisktensjukdomsägerviförjagvetinte.
Dagens "men fuck you!: Min katt (A)
Dagens vill: Ha glass D:
Dagens prat: Familjen haha ;)
Dagens underkläder: Det man brukar ha ?


Puss & Kram Saga ♥
Btw, texten ser ut såhär för att jag kopierat från en annan blogg och texten ändrade sig x)

Videoinlägg

Wihoo, intressant ? Nej.




Puss & Kram Saga ♥

Mihi



Går ut och fotar !

Hörs sen ! :)



Duschen, här kommer jag !

Usch, känner mid så jävla snuskig just nu p.g.a att jag inte hunnit duscha så ska snart hoppa in i duschen.

Men det jag skrev igår om imorgon är nu klart, jag och Sarah ska på filminspelining i Björknässkolan i nacka imorgon :)

Och om det är någon läsare som också ska dit får ni gärna hälsa ^^


Puss & Kram Saga ♥

Någon ?

Finns det någon här i världen som skulle kunna åka till Nacka med mig på måndag för att hitta på en speciell grej ?
Hör av er till mig på fb eller via mobilen så berättar jag vad det är, det är viktigt för jag vill lixom inte gå själv (A)


Hmmm vad kan detta vara ? ;)

Puss & Kram Saga ♥

Dag 25 – Din favoritresa

Min favoritresa var nog till Frankrike då vi åkte senast.

Har ingen bild från då så det får bli en gammal sommarblid på mig från 2009


Har inte haft tid att blogga

Shulululu !

Sitter hemma efter en lång helg med Vendela :) Tänkte berätta lite.

Igår så drog jag och hämtade Vendela och vi gick hem till henne och fick skjuts till mölnvik där vi satte oss och åt Suchi, MUMMA !
Sen var vi där en stund, sen tog vi bussen till Gurra och köpte lite godis och var där ett tag och drog till djurbutiken där vi kollade på världens sötaste apor, äcklig spindel, fåglar, kaniner, chinchillor, råttor och marsvin. :)
Sen drog vi till bussen och åkte hem till henne. Vi gick ut med hennes hund runt halv 7, sen la vi oss på hennes studsmatta med täcken och dator till ungefär 11 eller något.
Sen sov vi i hennes storebrorsas rum och aah. Dagen efter så gick vi i pyamas till studsmattan, hoppade i ca 2 timmar och då var klockan kanske 13:00 så vi gick och åt fruckost sen gick vi ut igen haha.
Efter det runt 15:30 så åt vi mellis och gick in och bytte om, jag fick låna ett par shorts som var exakt samma färg som min tröja och det såg riktigt roligt ut haha ^^
Sen var vi där till kl 17:30 och då gick Vendela och duchade och vi hittade typ 100000 spindlar... Euuwch
Vid 18:50 drog ja hem och skulle käka men jag träffade Elin på vägen så jag pratade med henne om typ allt och inget samtidigt som vi sparkade på en fotboll haha ;)  Sen drog jag hem och käkade och bråkade med mina fö


Mobilbild från igår som jag laggt ut på fb ;)

Puss & Kram Saga ♥

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Jag har väldigt lätt för att börja gråta och tänker fan inte ta upp allt som jag blir ledsen över...

Tumblr_liha55cwcj1qfltfuo1_500_large
Bild från we♥it

Puss & Kram Saga

11 dagars ledigt nu,då.

Hallå där !

Sitter just nu ute i det otroligt fina vädret.Det är riktigt varmt och skönt! Ungefär +18-20° i solen.
Och nu har jag 11 dagars ledigt,nästan två veckor!
Först så är det hela påsklovet,sen är det röd dag på måndag och studiedag på tisdag plus två helger :)
Det kan man väl leva med !


Ha en bra fredag !

Kramar Elin!




Hemma en pyttestund

Slänger in detta lite snabbt, sticker snart upp till skolan och möter Vendela uppe i deras skåphall.
Har köpt en hel del i forum, fotar och lägger upp efter jag och Vendela varit och fikat.



Puss & Kram Saga ♥

Sticker till forum

Haha, Sophie frågade förut om jag ville hänga med henne och Stella, jag ba neeee asså jag ska vara med vendela sen... Men nu så drar jag dit med min lilla mamma mamma betalar vet ni ^^ och köper lite grejer som behövs. Som byxor, tröjor, ev skinjacka om jag kan få mamma att köpa en haha ;)

Men bloggar nog mer ikväll, ska åka in till stan och fika med Vendela lite senare och det är direkt efter jag kommit hem typ så bloggar när jag kommer hem :)


Igår, världens äckligaste hår, ew

Godmorgon Godmorgon !

Nyss vaknat och tänkte bara göra ett snabbt,bloggade inge igår som ni säkert vet,det var bara stackars lilla Saga som blogga igår!
Men hinner intr göa ett så långt inlägg nu,men sen när jag kommer hem så ska jag ladda upp en massa bilder som kommer komma upp :)

Kramar Elin !

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Mina älskade vänner ♥


Gammal bild men ändå ...

Puss & Kram Saga ♥

Bilder från idag















Plus en massa andra egobilder jag verkligen inte orkar ladda upp just nu haha ^^

Bilder kommer sen

Orkar inte ladda upp bilder jag tog idag, lägger upp dom sen, PUSSEN

Saga

Plugg Plugg Plugg...

Känns som om det är det ända jag gör nu..men vi har somsagt spanska prov på fredag och vi hade NO-prov idag..
Men igår var jag med Julia och det var super kul.Är nästan aldrig med henne längre,jag menar i 5:an var vi med varandra minst 3-4 gånger i veckan och nu är jag med henne 1 gång i veckan.Men kanske beror på att vi hamnade i olika klasser till och med olika arbetslag! :(
Och Saga som bytte skola träffar man nästan aldrig,och har inte träffat henne på ganska länga och saknar henne!
Men vi har den här bloggen tillsammans och det är jag verkligen super glad för ! :D ♥



Kraam
/Elin


Ord gör också ont



Hittade en bra bild på hur det egentligen känns när ord gör ont.  Det känns inte bara som ett slag i ansiktet. Det känns som en hård jävla spark i magen.

Puss & Kram Saga♥

JUST NU




Puss Julia

Dag 21 – Din senast tagna bild


WIHOOO

705 inlägget ! :D ♥

VIKTIGT

Det är en man vid 40 - 50 års åldern som lockar in barn i en vit skåpbil. Dessa uppgifter har kommit ifrån Järfälla, Hägersten, Hagsätra, Södertälje, Nykvarn & Jordbro. Han är svartklädd lite mullig och har skäggstubb. Jag ber er alla att hålla ögonen öppna & varna alla där hemma om detta så alla vet om det! Varna alla era kompisar familljen släkten och vad det nu är! & sprid detta vidare. Man vill ju verkligen inte att det ska hända en person man känner.

Elin är inte den ända som har prov...

Ville bara skriva lite snabbt att jag inte kommer kunna blogga så mkt idag för att imorgon så ska jag ha prov i SO och NO. Och jag ska plugga på
Ekologi, Jägare till bofast, örat och ljudet, kroppen och Egypten. Det är ju så att jag inte börjat plugga förns nu, BRA SAGA !

Nej men som sagt blir det inte mycket bloggning för efter skolan ska jag dra till Forum och köpa påskägg osv till Karru, Sophie, Ida, Julia och Elin. :)
Aja men jag ska försöka blogga ikväll iaf. Puss 


Passar inte in direkt, men ville bara säga att min katt är fixerad av vatten. Och det är min pappas deo på sidan om ni undrar -.-

Puss & Kram Saga ♥

Intressant inlägg? Nej,inte direkt..

Hejsan Hejsan !

Sitter i skoan nu och ska ha spanska om några minuter..
Men medans så passar jag på att plugga lite NO eftersom vi har prov senare idag!
Och sen på fredag så har vi även spanska prov men har spanska nu i 50 minuter så jag kommer nog kunna öva på det jag ska kunna inför provet.



Kram !
/Elin ♥

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har ju inte pågått speciellt länge. Men månaden ensålänge har den varit hyffsat bra :)
Det har ju inte hänt speciellt mkt, men aah :)



Skolan, igen

Usch, jag HATAR tisdagar !

Idag så gick vi allafall till Medelhavs museet och där hade vi tråkigt i en timme, sen trog vi tbx till skolan och var här igen runt 12 så då sprang vi och åt direkt och shiet vad jag var hungrig ! Satt och åt med Karru och Elin, trevligt värre :) Det dåliga var att det var fisk. Uwäk.
Efter det drog vi till dom andra och "jobbade". Nejmen dom jobbar, jag leker ^^

Haha nejmen sen stannar jag i skolan till 3, stannade inte igår men drog till konsum med syskonen och köpte glass så kunde inte blogga då. Gick hem innan för att jag fick asont i magen igen :/
Fast jag vet inte om jag hinner smita haha ;) Kanske kan smyga iväg när vi slutar ? Juste, måste ge Bea lite saker, måstebli klar !



Tiiiisdag

Det dåliga med tisadagar är att skoldagarna är jättelånga och jobbiga.Men det bra är att jag är med Julia efter.
Och jag har profilval idag och vi ska spela upp någon pjäs,jag,Vendela och Stella men Stella är sjuk idag så jag och Vendela fick det ganska stressigt,och vi vet inte exakt hur vi ska göra,men det löser sig väl med vägen..

Har nästan inga bra bilder alls på datorn,men har en massa bilder i kameran som jag ska föra över till datorn så fort jag har tid,är ju ganska mycket i skolan nu eftersom vi ska ha prov både i No och Spanska.





SUPER DÅLIG !

Jag har verkligen bloggat som en..ko.Men jag har som sagt varir i Värmand då jag inte haft något internet på ganska länge.Men där uppe så fotade jag några bilder som jag ska försöka få upp här på bloggen.Men orkar inte göra det nu,för jag måste plugga NO inför provet som vi ska ha på onsadg.Kommer nog inte hinna plugga så mycket imorgon eftersom jag har profilval och senare ska jag åka och träna med Julia.

Men ska försöka blogga mer imorn ! :)

KRAM !

/Elin



Hemma

Kom hem för ett tag sen, men aah.

Såg nu att vi blivit länkade av falsksanning, GREAT ! ♥



Puss & Kram Saga ♥

Pluggiiiis

Nu sitter jag här i ett rum med Sophie, Ylva och Clara och duktiga som vi är så sitter vi alla och jobbar matte :)

Ah men idag så stannar jag kvar i skolan till 3 så jag kommer hem runt halv 5 eller ngt för jag måste ju hämta lillasyrran och sånt ni vet ;) och det tar ju en hel fucking timme att åka hem :/ Ååååh hatar skolan !

Aja men aah Sophie en del är så. AHAHAHAHA, jag dör x)

Nejmen jag orkar fan inte jobba, och vi har prov i både NO & SO på torsdag. SADFEEEEJS

Börjar bli fett hyper för jag har bara legat och sovit en hel vecka typ så jag är jätte pigg så nu säger jag...

Hejdå jag är en bög som heter saga :)

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns en massa jag ångrar i mitt liv. T.ex att jag bytte skola.

Men då hade jag inte träffat mina underbara kompisar jag har nu. Så det uppskattar jag faktiskt :)


Puss & Kram Saga ♥

WTF !?

Herregud, vart har alla varit idag ?
Nu ska statestiken funka igen, men asså vi brukar ha runt 40-60 läsare, men den ligger på 8, asså vafan, det måste ju fortfarande vara fel på fucking blogg.se -.-

Aja, men mmh.

Berättar om dagen senare, ska hoppa in i duschen alldeles strax. 


Bild från idag som jag just nu har som profilbild. Ser lite muppad ut i ansiktet men aah ^^

Puss & Kram Saga ♥

För ni vet, kor är fett med söta.

Har precis bytt och och sitter med datorn vid tvn och väntar på Julia haha :)
Nejmen sen ska vi gå ut och fota typ och sen kanske vi går ut med tissarna, vi får se ^^


Haha, det är ett sånt här koglas man fick när man var på en bondgård på dagis haha. Någon som kommer ihåg ? :)

Puss & Kram Saga ♥

Bilder från igår



Pussar Julia

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Nu är det så att jag inte fyllt år än, jag fyller år den 17 maj då jag fyller TONÅRING.
Och det är då såklart -.- på en måndag, och dagen innan alltså på söndagen så fyller Julia år. ALLA ANTECKNAR

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/67119_1624204718041_1024181338_31713719_4172765_n.jpg
Gulliga asoooo, kolla spegelbilden HAHA

Puss & Kram Saga ♥

Stänger av the computer

Orkar inte ha på den något mer för idag...

Nu ska Saga och jag kolla på TV och vi kommer typ somna xD
Men men!


Saknar :)

Pussar Julia

Julia och Saga om tår

Enligt Saga så säger hon att hon har korta och tjocka tår som kallas elefant-tår.
Enligt Julia så säger hon att hon har långa och smala tår som kallas giraff-tår.

Det var allt för idag men missa inte nästa inlägg och om vårat fakta.

PS. Saga's gylf åkte ruschkana ner.


Pussar & Kramar Julai och Sgaa

Everyone wants to live longer, but nobody wants to grow old.

Hej!

Sitter här och randomar mig med Saga *SMILYFACE*
Men nu ska vi gå *SADFACE*
Men vi kommer tillbaka *HAPPYFACE*
Men nu blev jag arg (säger vi) *ANGRYFACE*



Puss Julia

Julia sen

Ska bara fixa lite grejer och byta om, sen drar jag förmodligen till stallet och möter Julia :)
Hörst senare !



Drop dead beautiful


Puss & Kram Saga ♥

Dag 17 – Mitt favoritminne

Som jag skrev om för ett tag sen, när knasbrudarna bildades. Och det var långt innan bloggen skapades då vi hätte något annat hemligt som vi fortfarande gör men aa ^^


Snyggingar förra julen :) Observera min Winnie The Pooh tomteluva ;D

Puss & Kram Saga ♥

Nöjd!

Gjorde en hedear/design åt Emma, blev faktiskt nöjd!


Fin eller vad tycker ni? :)

Pussar Julia

Upptagen

Hejsvejs

Idag kunde jag inte blogga för jag var i stallet med Matilda, hon red Grynet och jag red Donna.
Det gick super bra, tränade bara lite ''arbetstrav'' nersittning.
Hon gick jätte fint och verkade ha kul, snel hest!
Tack Ulrika så hemskt mycket för att jag får rida Donna, du är skita snäll.


Världens finaste par ... ♥ (Ulrika och Donna på bilden)

Pussar Julia

Blogg.se har cpat sig, IGEN

Det har blivit ngt sajk med blogg.se så statestiken hos alla har stannat.
FIXA DET NÅGONGÅNG ERA MUPPAR



Puss & Kram Saga ♥

Over and over again



Imorgon så åker jag!

Imrogon så bär det av till Värmland för mig.Jag kommer bara var där en natt för att kolla läget där uppe och så.Och där uppe så har jag inge nätverk för det är mitt ute i skogen och det är ungefär 1 km till närmsta granne.Så som ni nog förstår så blir det nästan ingen bloggning alls för mig i helgen.Kanske ett när jag kommer hem eller något,kommer anatagligen inte hinna blogga ikväll eftersom jag måste packa.Men jag kommer i alla fall ta med kameran upp dit så får ni se hur det ser ut där och det skulle bli fint väder vilker betyder finare bilder!
Och bilresan det är lååång,men Pappa köpte en ny tv till bilen och nu är det dessutom två skärmar så jag och min syrra slipper dela på skärm ! :D
Julia och Saga kanske bloggar lite extra nu när jag är borta?
Men kommer somsagt bara var där tills på söndag.


Han en super bra helg nu !
Kraaam
/E l i n ♥

Fy vad tråkigt jag har :(



Vill träffa er NU ! Fan att jag inte får gå ut :/

Puss & Kram Saga ♥

Och så går man och hämtar syrran

Bloggar mer när jag kommer hem ! Kommer blogga en hel del idag eftersom att jag fortfarande måste hämta mig lite... Aja men vi hörs typ runt halv 3 :) 


Jag älskar mitt photoshop ♥

Would you hold it against me till the world ends ?


Britney Spears musikvideo Till the world ends hade premiär i .. Förrigår tror jag, och HERREGD ! Så jävla cool video !
Har alltid gillat Britney Spears. Ända sen Ooops i did it again kom ut så har jag varit ett riktigt fan och nu är hon ingång igen !

Och seriöst, vem vill inte ha hennes hår ? :)

Puss & Kram Saga ♥

Jag gör fan VAD SOM HELST !

Ja gör vad som helst om mamma eller pappa köper en helt fungerande Nikon d3100 ! SERIÖST !



Puss & Kram Saga ♥

DUMMA INTERNET ! :(

Tjena Tjena !

Är i skolan nu,intressant va?
Nejmen hade tänkt att berätta att jag inte bloga igår för mitt intrenet inte funka vet inte exakt varför det inte funka men det kanske berodde på att det blåste  igår så mycket,det blåste så mycket så  att det kändes som att hela huset skulle blåsa bort!
Det var ju fett läskigt ju!
Men ikväll så ska det väl inte blåsa lika mycket och då kommer mitt internet förhoppningsvis funka :)




KRAAAAM !

/Elin ♥

Snabbt bara

Vill bara tipsa om en söt tjej som också heter Saga som är verkligen supersöt och sjunger som en ängel !
Checka hennes blogg, klicka på bilden för att komma dit ! :)



Puss & Kram Saga ♥

Dag 16 – Min skola

I min skola är vi ca 300 elever, lite fler. Umgås inte riktigt med någon i min klass sådär, annars är det ju så att jag sitter oftast med Sophie, Ida, Karru, Stella, Ylva och Clara, sen ibland några andra men det är dom jag sitter med mest ^^


Såhär kan en vanlig dag se ut med ida och Saga :)

Puss & Kram Saga ♥

Statestiken bara höjs !

HERREGUD JAG ÄLSKAR ER !
Kommentarerna blir också fler och fler ! Vi har bara fått en ända "dum" kommentar sen vi startade bloggen och vi får hela tiden en massa gulliga kommentarer...



Puss& Kram Saga ♥

Bara för att jag inte har något att skriva om

Vilken svordom använder du mest? Fan förmodligen haha ;)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Pappa
Var köper du dina matvaror ifrån? Kylskåpet ?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det bror på vilket humör jag är på och hur jag ser ut HAH
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Aop
När var senast någon stötte på dig? Oj, det var ett tag sen... Nejmen typ... Någongång i höstas ;)
Vad åt du till middag senast? Pasta med köttfärsås
Kan du vissla? Klart jag kan ^^
Tittade du på tecknat när du var liten? Haha, bara jag som gör det fortfarande eller ? :P
Äger du några popband t-shirts? Nej men ska köpa mig en Justin tisha snart har jag bestämt :)
När flög du senast? När jag var ca 6 veckor...
Kan du några andra språk? Engelska och lite Franska, men inte för att jag pluggar HAHA
Har du gråtit offentligt? Ohja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jaaa, jag vill ta 4 till piercingar i öronen, 1 i näsan och naveln :)
Vad har du med dig in på bion? Ehm, mina saker och snacks ? Haha ;)
Vad har du för väder? Mörkt och kallt
Favoritämne? Typ, engelska, idrott och musik.. Men går alldrig på muiken (går i en annorlunda skola då man får gå till musiken när man vill och har tid)
När sov du senast på golvet? Ett halvår sen typ
Vilken är din favorit drink? Jag dricker inte och har inte druckit någon speciell drink på senaste tiden ;P
Gillar du din boendesituation? Aa klart jag gör :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 8
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Oftast :/
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Händer väll ibland... Okej. Ofta.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 13 BABYYY
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Life goes on.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? NEJ USCH FYFAN
Tycker du om att krama folk? Haha, har ni inte märkt det ? :o
Äger du en kamera? Nej, men letar efter en Nikon d3100, gryyyyym kamera :)
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Mhhh... En kompis tyckte jag var en lite Lindsey Lohan man ba ahaa så jag ska åka fast för att ta droger ? Tack
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej, gör så själv för att jag ofta glömmer ;)
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Äter bara ekologiskt kött så nej
Är du mörkrädd? EHEM... Nejdå... Jo men asså när det blir för mörkt så får jag panik..
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, hörlurar och... MIG

Bara för att vi har världens snyggaste champagne glas hemma :)

Puss & Kram Saga ♥

Skitväder !

USCH, märkte ni hur mycket det blåste eller !?
Nej det kanske ni inte gjorde för att alla våra läsare kanske inte bor i Sthlms området haha ;)

Nejmen vinden pajade Upplev mer, Upplev mer, Upplev mer med BERDBANSBOLEGETs signal så mitt internett började funka för inte så länge sen så jag har lixom inte kunnat blogga... Hade tänkt blogga as mkt sen ba VAD HÄNDE MED INTERNETTET !? Så jag ringde pappa så han kollade upp det och då stog det på deras sida att det skulle funka igen ca kl 22:00 man ba WHAT !? NEJ !? men som tur var fixade dom det lite tidigare, SKÖNT ♥

Jag fotade lite egopics igår med mamma & pappas kamera men jag får ju egentligen inte använda den så jag har bara en bild på kameran just nu haha.. Men aah, ska försöka lägga ner dom på datorn imorgon... :)



Puss & Kram Saga ♥

Varför är det alltid upptaget när jag ringer mig själv? Jag klickar aldrig på upptaget ju!?




Hej blondinen Julia här ...

Idag: Skola som vanligt...tråkigt

Matte
So
LUNCH
Svenska
Datortid
Engelska
Inställd lektion

Sen nu till det roliga:

Stallet med Ulrika
Red Donna
Red Grynet
Tog in hästarna med Ulrika
Hade de skoj med Ulrika :)
Hade skoj med Lovisa :)



Puss Julia

This place about to blow

http://data.whicdn.com/images/8472504/tumblr_lj17k4tBUU1qi8ufyo1_500_large.jpg?1301833691
Bild från weheartit


Två inställda lektioner

Hade två inställda lektioner idag så är hemma nu.Så idag hade vi bara 3 lektioner!

Men igår så vare ju hemstudiedag/utväcklingssamtaldag och jag gjorde jätte mcyket läxor men senare på kvällen så frågade Issa om jag ville gå ut oh fota med henne,så vi var ute i ungefär en halvtimme från åtta till halv åtta sen gick vi hem till mig och fota lite poträtt och flummade,så det kommer komma några jääääte fiiiina bilder sen,haha ;)




Kraam !
/Elin ♥

Vaknade kl 12..

Blev inte väckt i morse så jag vaknade 12, och jag hade tänkt plugga ordentligt men hur ska det kunka nurå ?
Aja, får bli en massa matte ist ;)


Såhär KAN man se ut när man precis vaknat efter man varit sjuk, men nu var det så att denna bild är nästan 2 år ^^

Puss & Kram Saga ♥

NI gör vår dag ♥



Tack så  jätte mycket :)

Kan inte sova...

Asså jag kan inte sova :s As jobbigt !

Men min mamma gör inte saken bättre. För typ 1 timme sen kom hon in i mitt rum och ba jag går upp nu man ba ehm okej... Och man hörde knappt vad hon sa och först nu för typ för en kvart sedan så hör jag hur hon kommer ner och ropar MAMMAAAAAAAAAAAAA, asså mamma... Din mamma är död. Sen TRODDE jag hon gått upp, men hon gick omkring och öppnade alla dörrar på nedervåningen och ropade istället farfar. Hon gick in i syrrans rum och jag hörde att hon gick närmare henne säng (Jag och min syrra har rummer brevid varandra och hennes säng ligger lixom på andra sidan och aah. svårt att förklara) och ba HALLÅ FARFAR !? sen gick hon typ ut och ba skrek. Sen gick hon upp och jag hörde henne ba mamma, farfar ? och jag blir ju skiträdd för såntdär...
Nu hör man prat där uppifrån, hoppas pappa märkte och väckte henne HAHA...
Aja, nu ska jag fortsätta försöka sova...

Haha är det äns jag ? Vill ha tbx mitt gamla hååår :(

Puss & Kram Saga ♥

Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar i framtiden är att skaffa man, barn och bo i en stor fin villa. Sen mitt drömmyrke är att bli staylist, designer eller frisör. Sen, en till som är modell. Ja, jag kanske inte passar så jävla bra som modell, men jag älskar att modella och ta modellbilder på mig själv i smyg med mamma och pappas kamera tsm med deras stativ haha, har faktiskt alldrig berättat det innan ;)

Men det är mina drömmar det.


Källa: Google

Puss & Kram Saga ♥

Lite hermapa kanske ?

Såg att två söta tjejer som heter Nike och Lisa hade gjort en sk "bloggbok" där dom skriver en massa saker dom kan skriva om på dagarna osv och då tänkte jag why not ? Det värkar ju as smart när man inte har något att blogga om, precis som jag har just nu. (Fast nu bloggar jag ju om detta men skit samma)
Nej så resten av kvällen ska jag faktiskt leta upp någon gammal dagbok jag fått när jag var yngre (fick alltid en massa dagböcker men skrev aldrig haha) som jag ska omvandla et till en bloggbok dåra. Och Lisa hade gjort sin SUPER FIN tycker jag, så tänkte fixa till den lite också men absolut inte likadan för jag har ju min helt egna stil, right ? ;)

Aja, nu ska jag gå och leta. Puss ♥


ÅÅÅÅH KOMMER NI IHÅG !? 

Puss & Kram Saga 

Har inget att blogga om :(

Asså ÅÅÅH, jag vill så gärna blogga och är på fett bra blogghumör, men jag har absolut ingenting att blogga om :(
Så snälla, om någon kommer på något kul jag kan blogga om, KOMMENTERA FÖRFAN ! JAG ÄR DESPERAT !

Men haha, om ni hade min eller Sarahs humor så hade ni garvat ihjäl er när ni sätt våran konversation ! HAHA
Den börjar med Justin Bieber, slutar med att jag och Sarah goes omogna och snackar privatdelar HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR


Jag och Sarah någongong i 5an :)

Puss & Kram Saga ♥

Gullig

Söt tjej kommenterade förut.
Tack du är jätte gullig och sånna här kommentarer gör vår dag ♥



Puss på dig från Julia

Prutt



Puss Julia

Let the rain wash away all the pain of yesterday




Puss Julia

Fan för Svenska

Jag har jobbat lite matte tills jag fastnade, sen skulle jag skriva på svenskan och skrev ca 2 ½ sida. Sen ser jag att jag gjort fel så jag måste börja om, så fatta, HELA MIN DAG SKET SIG PÅ GRUND AV DET ! Jag höll på att skriva beskrivningar TILL berättelsen i typ en timme, sen skrev jag berättelsen som tog typ 2 och sen var allt fel. ASSÅ ÅH FUCK SKOLAN, FUCK ALLT JAG VILL BARA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ



Puss & Kram Saga ♥

SO,SO,S..naaaaark!

Sitter och gör det sista på mitt Religions arbete.Haha,och en sak kan jag säga Religion är inte direkt mitt bästa ämne.Men snart är det klart och då ska jag nog ta en liten paus från läxor.Och efter det så blire till att sätta igång med ännu mer läxor bland annat med NO.


Kraam Elin

Ny profilbild


H-H-H- HOTTIE ♥

Puss & Kram Saga ♥

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Jag har på mig ett lila nattlinne med Glader från snövid på och ett par KSSS byxor, visar INTE ^^
Världens äldsta bild

Puss & Kram Saga

Detta ska jag och Vendela gå på i Maj :)



Puss & Kram Saga ♥

Musik gör läxor mycket roligare!

Hejsan Hejsan !

Idag har vi utvecklingssamtal dag i skolan och jag var på mitt i morse.Men vi har även hemstudiedag och vi har typ såhääääääär mycket läxor.OCH DOM TAR ALDRIG SLUT!
Sitter och gör läxorna sammtidigt som jag lyssnar på musik,då blir det inte lika tråkigt att göra dom tycker jag.
Dessutom så lovade jag Stella att skriva en massa repliker till en teater som vi håller på med på profilvalet.
Men nu måste jag verkligen fortsätta,men det kommer nog mer inlägg idag!


Bild som jag tog förut,det är inte den bästa bilden men det är riktigt svårt att fota bubblor.I alla fall vad jag tycker.

Kraaaam Elin


Letar...

...efter min mobil-överföringssladd så kommer de lite bilder från igår :)



Pussar Julia

New Moon needs the Eclipse to be Twilight.

Rubriken passar inte alls in men WE.

Nu ska jag ta ett äpple igen, lägga mig i sängen och kolla på Easy A. Berättar om filmen imorgon !
Puss & Kram Saga ♥

Ombbbb

GINA TRICOT HAR FÅTT IN SINA BIKINIIIIIIIIS !



Puss & Kram Saga ♥

Testar bara

Ska bara testa att blogga med google chrome ehe (A), för när jag gjorde det sist belv det inga mellanrum så sket det sig.
FAN DET GÅR INTE...

Puss & Kram Saga ♥

OKEJ NU VET VI ALLA ATT JAG INTE KAN BLOGGA MED GOOGLE CHROME

Fett störigt, google chrome är mkt snabbare på hemsidor och sånt, men det går fan inte att göra mellanrum mellan raderna, vafan har dom tänkt med ? -.- Hur ska en tjej kunna blogga ?

Juste, nu vet jag hur jag måste göra, fy fan vad irriterande asså ÅÅÅÅÅÅÅH

PUSS & KRAM YOU KNOW WHO

ÅÅÅÅH

JAG VILL ATT DET SKA BLI FREDAG NU!

Har frågat Vendela om hon vill hänga med, men hon ba ah ska kolla om jag ska göra något. ½ timme senare har hon inte svarat man ba åååh ! Så om Vendela inte svarar så får någon annan järna hänga med, men ni måste gå i skolan här borta för att jag måste springa hem en snabbis med min syrra ;)

Men om någon här borta vill hänga med så är det helt okej, hör av er till blogg/mobil/fb så bestämmer vi det :)
MEN DET ÄR OM VENDELA INTE KAN !!


Såhär såg jag ut då för 1 år sedan på fredag... BJUDER

Puss & Kram Saga ♥

Kom på det nu OMG

OMG JAG HAR JU EN MASSA PENGAR FRÅN NÄR JOBBADE PÅ EXPRESSEN !

På fredag (om jag är frisk då) vem hänger med in till stan och shoppar ? Då kan vi ta en liten mysig fika och sådär också :D



Haha driv från i söndags ;)

Puss & Kram Saga ♥

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har varit bra och dålig. Asså då räknar jag från förra tisdagen.
I helgen så låg jag bara typ hemma tills jag bestämde att jag skulle hitta på ngt med vendela och vi drog på bio, skit kul !
MEN dagen innan hade Ida & Karru frågat om vi skulle gå på samma bio men det blev inte så eftrsom att jag var tvungen att vara hemma.
Så på kvällen åt vi räkor och det är förmodligen dom som gjort mig sjuk. Skit jobbigt. Aja.
Och dan efter runt 13:20 började jag dra mig mot henne för vi skulle åka 13:45 för att vara vid kassan SENAST 14:30 men hennes pappa skulle göra någonting så vi åkte 10 i och vi ba ah men vi hinner. Sen sa dom att det var ca 20 minuter kvar och att vi skulle komma 5 min för sent vi ba happ. Då missar vi biljetterna dåra.
Men när vi kommer dit så är kl 14:37 så vi springer upp och när vi kommer fram till kassan så hade dom kvar biljetterna som tur var och vi blev as glada ^^

Men aah sen var jag ju på bion, sen drog jag hem och på kvällen när jag la mig i mamma och pappas säng så fick jag GRYMT ont i magen och mådde illa och mamma mådde likadant. Dagen efter mådde pappa inte häller bra och jag hade blivit sämre så jag stannade hemma.
Och idag så är man hemma också.

Om ni undrar varför jag inte skrev om veckodagarna så var det för att jag inte gjorde ngt speciellt förutom att vara i skolan haha...


Passar inte in i inlägget direkt men aah c;

Puss & Kram Saga

Dag 12 - I min handväska

Nu är det så att jag sellan använder handväska. Tycker det är jobbigt ibland... Om jag ska gå ut så har jag oftast pengarna i fickan på jagckan men i sommar kommer jag börja använda mina handäskor FÖRHOPPNINGSVIS.

Juste, jag behöver köpa en ny väska ...


Denhär skulle man nog INTE säga nej till !

Puss & Kram Saga ♥

Nu såå

Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på någon mysig film/serie och försöka sova (sov ingenting igår natt, inget idag heller. Fatta vad trött jag är !) och så ska jag försöka få i mig åtminstonde ett äpple eftersom att jag bara drickit ett glad oboy, ätit en kvarts skål med cornflakes, typ 4 glas juce, 1 toast och 6 glas vatten efter det och nu ska jag försöka äta ett äpple. Har så jävla ont i magen så får typ inte i mig någonting och det är värkligen SJUKT irriterande när man är så hungrig också !

Aja, ingen skola imorgon heller dåra...



Puss & Kram Saga


Nu såå

Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på någon mysig film/serie och försöka sova (sov ingenting igår natt, inget idag heller. Fatta vad trött jag är !) och så ska jag försöka få i mig åtminstonde ett äpple eftersom att jag bara drickit ett glad oboy, ätit en kvarts skål med cornflakes, typ 4 glas juce, 1 toast och 6 glas vatten efter det och nu ska jag försöka äta ett äpple. Har så jävla ont i magen så får typ inte i mig någonting och det är värkligen SJUKT irriterande när man är så hungrig också !

Aja, ingen skola imorgon heller dåra...



Puss & Kram Saga


TA ER TID OCH LÄS HELA

Asså nu såg jag en grej på fb om en kompis men jag skriver inte namnet på henne.
Men när jag kollade fb nyss så hade jag en massa händelser då min kompis och en annan tjej kommenterat i ett videoklipp där jag kommenterat och jag och min kompis hade börjat prata om Justin Bieber och att jag skulle göra en design till hennes Justin blogg. Då skriver hon tjejen såhär. Nu kopierar jag från kommentarsfältet.

du kommer att hamna på psykhem!!!!! Hur kan du vara glad över det??? Du kommer drägla, skrika så fort du er någon som har samma hår färg och frisyr som honom ( du kommer slita av honom kläderna oxå), kolla på hans blogg ( han e ju tjej så),... tror du att kan sjunga som han ( han låter som en tjej så), "dnasa" som han kommer du säker att göra, jag tror att jag hoppar lite över dom andra stegen för dom kommer du att märka, men du kommer snart att tror att du e honom och då kommer di slita av dej allt hår, kläder och hud så du kan ha det i din samling ( punkt 34, efter som du är galen så kommer du smygga den in i hans mammas hus och ta hennes kläder som hon hade när han föddes)

Det slutade med att min kompis skrev att hon inte kommer till skolan imorgon för hon pallar inte med alla som håller på.
Jag förstår henne till 110% och håller med henne. Jag har alldrig varit med om att det blivit "ett litet bråk" p.g.a att man har snackat om Justin Bieber men det är för att hon är mer öppen med att hon gillar honom.
Nu säger jag bara ett exempel här, om hon går omkring och säger ÅHH JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER !, det gör ju jag också, men jag kanske går och säger då och då han är jättebra. För jag vet att det kommer komma fram en massa sjuka människor och kommentera dumma saker och jag pallar inte med det så jag är lixom ganska låg när det gäller Justin. Men, jag älskar honom lika mkt som vem som helst. Fattar ni vad jag menar ?

Tycker det är viktigt att ta upp sånthär, för min kompis rättare sagt skolkar (det låter så jävla hemskt men det är det hon gör) för att alla hoppar på henne och säger sånt där.

NÄR I HELVETE SKA NI LÄRA ER ATT LÄGGA AV !?

Bara för att man tycker den här hetingen är snygg, ska man må dåligt över det och skolka !?

Puss & Kram Saga ♥

Tulpaner



Pussar Julia

Nu: Another Cinderella Story

Ska kolla på den nu, hoppas den är bra :)



Puss & Kram Saga

Kunde inte låta bli

När jag var ute så såg jag några blommor som stog där i solskenet och bara väntade på att bli fotade.Så jag kunde verkligen inte låta bli att fota dom.












Är super glad nu eftersom att våren äntligen är här nu efter en låååång och kaaaall vinter.
Men vädret har ändrat sig sen i morse för då var det bara grått och trist ute och vet inte
om det till och med regnade ?
Sak samma,huvudsaken är ju att det är fint och soligt nu :)

Kraam Elin

Utomhus pluggning

Fint väder är det verkligen ute!
Men har en No-läxa som jag måste göra annars kommer jag inte hinna klart med den.Men jag tyckte det kändes så tråkigt att bara sitta inne och läsa en tråkig bok när det var så fint vårväder ute så,jag gick helt enkelt ut och läste i den itsället och det var faktiskt riktigt skönt,bortsätt från att det blåste lite,men annars helt okej! :)





Kraaam !
/Elin

Sjuuuk :/

Sitter just nu i min säng och kan inte äns ställa mig upp för att jag har så JÄVLA ont i magen ! Fyfan asså... Har inte äns käkat fruckost och känner att jag behöver det men hur ska jag få tag i maten ? Asså ÅÅÅH !

Aja men idag så blir det pluggdag. Jag kommer ligga hemma och plugga hela dagen för att jag ligger så himmla efter... :( Men så blir det när man intehinner med. Den här veckan ska jag göra 12 frågor om egypten och på torstag har vi prov på celler, örat och ljudet, hjärta och lungor, big bang, flodkulturerna och egypten och jag ska bli klar med frågorna till fredag asså vafan tänker dom med, lilltån ?

We, nu skiter vi i det och tar fram matten istället. Senare idag skajag också fixa en design åt Sarahs Justin Bieber blogg där hon skriver noveller, får se hur det går :)



Puss & Kram Saga ♥


Ny video eftersom att ljudet på förra fuckade


Svar elr något?


Kvalitets problem men men...

Hej jag hacka mig in på det där med att du sa att hon inte har några vänner och att hon är wannabe fjortis.
För de första ville jag bara säga att hon bryr sig nog inte om du tycker hon ser ut som en WB fjortis för hon vet nog själv hur hon är och väljer att vara så.
Jag tror bara att det skulle nog inte vara så kul om vi höll på att kommentera att du var värsta WB fjortisen.
Alla får tycka som dom vill och det accepterar jag/vi

SAGA RYCKER IN OCH SKRIVER:
Okej, jag säger såhär. Jag är mig själv, och mig själv kan folk uppfatta som "fjortis". Jag har blivit kallad fjortis sen 4 för DÅ var jag fjortis men nu är det så att jag ser ut som jag VILL se ut, inte för att vara någon jävla fjortis.
Och du känner inte mig,så du vet inte om jag går runt så normalt. Jag fixar mig lite extra när jag ska ut, okej ?
Så tänk efter innan du skriver något sånt, men du kan fan såra en massa människor ! Nu är det så att jag har lärt mig att inte ta det som en så stor grej när folk kommenterar mitt utseende, men när dom kallar mig för tönt och säger att jag inte har några vänner. Vafan tänker du med !? Om du är både döv och blind så borde du sätt att jag är med kompisar ganska ofta och jag orkar fan inte förklara, men du värkar ha ett jävla liv som orkar kommentera ngt sånt :)
Och som jag skrev till dig. Om du letar bråk så BRING IT ON ! Om du vill bråka, fine, för då bråkar jag tillbaka och det är inte så jävla kul. TÄNK EFTER !

Duck duck duck duck, kvack kvack kvack kvack ZOOOOOOOM

Ååååh alla som inte sätt Never say never borde se den, och då, om ni gör det...
JAG TVINGAR ER ATT SE I 3D, ÅÅÅÅH SÅ SNYGG HAN ÄR ! Kändes fan som om man var där ! ;D



Puss & Kram Saga ♥

Svar på fråga

http://oi52.tinypic.com/28j8yef.jpg
Kvaliten sket sig men aa.

Svar: Jag är 12 år och jag fyller 13 i år :)
Och om någon undrar över Elin och Julias ålder så är dom också 12. Elin fyller år i oktober och Julia fyller år dagen innan mig, lite kul :)

Puss & Kram Saga ♥

Fota funkar alltid

Hellu ^^

Blev inte Isabell idag för mådde inte så bra,men det blir kanske nästa helg istället då..
Och det har varit  riktigt tråkväder idag också,men jag var inne och fota,poträttfota.Det var faktiskt riktigt kul och nästan efter varje gång jag fotar med min kamera så lär jag mig något nytt :)

Ska gå och äta något nu,men kanske kommer ett inlägg senare.

Kraaam Elin

Herrå


Bloggar mer ikväll

Ska kolla på Never say never med Vendela i Heron City idag men vi hörs när jag kommer hem senare ikväll ! :)

Puss & Kram Saga ♥

Dag 11 – Mina syskon

Jag har två syskon. Min lillebror som fyller 11 i år och min lillasyster som är 7. Och som jag skrev om mina föräldrar, jag skriver inte deras förnamn för att dom flästa som läser här dagligen vet vad jag heter i efternamn.



Puss & Kram Saga ♥

59

59 kommentarer totalt idag, wihoo ♥
Godnatt underbara läsare ! Skulle sovit hos en kompis men det blev inte så, så ska vara med Elskliiiings Vendela imorgon. Saknar henne som in i HELVETE !


Så jävla fin :)

Puss & Kram Saga ♥

Oj, ehe

Kunde bloggat bättre idag, men har varit upptagen med att fixa en massa läsare, och till er som är nya här säger jag välkommen till :) 6 pers till tills vi slår läsarrekordet, herregud vad jag tjatar om läsarna haha ^^

Men som sagt, ni som är nya här jag hoppas att ni stannar kvar och gillar våran blogg :D


Källa: Google

Puss & Kram Saga ♥

Lördagskväll

Hejsansvejsan !

Som Saga skrev förut så satasar vi på läsar rekord och vi är på god väg.

Ska kolla en film lite senare ikväll och det händer inte direkt så mycket mer.Men imorgon så ska jag försöka vara med Isabell har nämligen inte träffat henne på ett tag nu,och saknar henne verkligen!
Men inget är säkert eftersom jag nu även har lyckats att få feber.Men vi får se hur det är imorgon!


Jag och Isabell,för inte så länge sen och snälla kolla inte på mig som är ÖVERDRIVET glad,haha!

13 TILL

KOM IGEN NU, 13 LÄSARE TILL SÅ HAR VI SLAGIT VÅRAT LÄSARRECORD :D


KOMMIGEN NUU!

TIPSA VÅRAN BLOGG TILL ERA VÄNNER, SKULLE VARA GRYMT SNÄLL FÖR VI SATSAR PÅ LÄSARREKORD IKVÄLL SÅ SNÄLLA HÖRRNI DET SKULLE BETYDA GULD FÖR OSS !


Up we goo !

Herregud, statestiken är BÄST. 60 läsare och klockan är snart halv 4 ! Kanske inte så mkt för storbloggarna och er som har lite fler läsare, men det är mkt för oss !

Ni läsare gjorde min dag ! ♥



Puss & Kram Saga ♥

Tänk om man skulle ha en Rubrik :)

Tjena Tjena!

Sitter inne nu men en liten sovande chinchilla i knät ^^
Och ute så regnar det eller duggar och allt ser bara grått ut.Tråkigt värre!
Det är ju Lördag och då ska solen skina och fåglarna kvittra,eller hur?
Haha ;)


Olivia :) ♥

Kraaam Eliin

Har sjuuukt tråkigt

Har sjukt tråkigt och ska sätta mig och leka i photoshop. Kom på att jag måstegöra en design till både Sarah och Sophie. Tror jag blir klar med båda idag :)

DATORN FUCKAR OCH KAN INTE LADDA UPP BILDER

Puss & Kram Saga ♥

Blev ingen bloggning igår

Ja som jag skrev igår så skulle jag på fest men det blev inte så för dom tyckte vi var för små så vi drog in till stan och typ bara gick runt sen pallade jag inte mer och åkte hem.

Vet inte om jag går på bio idag med Karru och Ida men aah vi får se. Om det inte blir så har jag en reservplan så det blir roligt vad som en händer :)


Gulluga cheyer :)

Puss & Kram Saga

Mobilinlägg - Bloggar när jag kommer hem osv

Ska på fest senare ikväll, får se om jag kommer in. Aja bloggar mer ikväll iaf Puss & Kram Saga

Hemma

Hemma från skolan idag.HOSTAR TYP IHJÄL MIG! D:
Det är så typiskt mig att bli sjuk på en fredag och sen typ vara sjuk hela helgen!
Och vädret får en inte direkt att må bättre,blött och grått.Så jag sitter inne i soffan med några filtar och har mysbelysning på.



Kraaam Elin

Dag 09 – Min tro

Vill ni veta en sak ? Jag tror inte på något.

NU SÄGER JAG MIN ÅSIKT, SÄG EMOT OM NI VILL MEN SÅHÄR TYCKER JAG

Gud. Jag tror inte på att det sitter någon gubbe uppe i himmlen och styr över världen.

Big bang. Ofta det kom en stor smäll och så POFF fans allt där ? ...

Såhär tycker jag och jag kommer inte ändra på det. Sådetså

INGET AV DOM TACK

Puss & Kram Saga ♥

RSS 2.0