Efterlyses !

Fins det någon jag kan sova hos på söndag och så tittar vi på Disturbia på 5an som går på kvällen ? Här hemma kan man inte kolla på skräckfilm utan att mina föräldrar dampar loss... :(
Men skriv till mig på fb !



Puss & Kram Saga

Min nya favoritlåt. Så jävla fin ! ♥

Puss & Kram Saga

Justin Chrome... ?

Alla ni som är beliebers, ni har väll inte missat att man kan fixa google chrome med Justin Bieber tema ? SÅ JÄVLA SNYGGT ! Klicka häär för att ladda ner det snyyyyggiga lila temat. :)
Bild lånad från google chorme webstore !
Puss & Kram Saga

Karru har gått och jag har köpt PLÄTTAR !

Inatt sov karru här. Skit mysigt ! Hon kom igår runt 2 och vi tog en foto promenad och fick en massa fina bilder ! Men vi failade lite och tänkte inte på att ta med något att dricka. Vi dog nästan ! Sen på kvällen satt vi och försökte komma på namn till min nya blogg (Stay calm, jag kommer fortsätta blogga här :)) och det slutade med att vi kom på några namn men kom fram till ett. ^^ Sen la vi oss typ 2 och då när vi försöker sova och vaknar på morgonen runt 10, intressant sådära !

Idag så har vi fotat lite till och glömde vattenflaskan då med, mihi fail. Det blev så jävla varmt så vi och mina syskon tog en prommenad till stranden. Sen gick vi hem och fixade, sen följde vi med Karru till bussen och sen gick jag och syrran och köpte plättar. :D

Just nu sitter jag och fixar en design till min nya blogg ! (btw, om någon vill veta vad den heter, kommentera så skriver jag till er vad den heter när den är helt klar !)

Lite sådära retard bild på mig från igår, tagen av Karru !

Puss & Kram Saga

Elins house jao

Tjenixen! Drar till Elin nu och badar och har det awesome! Kommer blogga mer ikväll! :)


HANNAH LYDIN

Om det ser detta så vill jag bara säga att jag har gjort en ny design och header!
Headern ser ut så här ↓ och designen kan jag lägga in om du vill. Vill du ha den? KOMMENTERA DÅ!



Pussar Julia

Ohja

Vädret är toppen, har awesome vänner & är bruuuuuuuuun :) Bättre blir inte!

Nu sitter man i ett tält och myser med bästa Matilda. Godis, läsk och en grym vän. Vi ska iaf snart sätta på en film och typ sedan sova, en ny dag väntar ju! Men imorgon blir uppdatering bättre!


'

/Julia

PHOTOSHOOOP !

Sådär, KARRU har hjälpt mig att fixa Photoshop CS5 och det är såååå mkt bättre än mitt gamla ! Love it ! ♥


Bild från idag, KARRU BJUDER skrek hon här brevid. Mihi

Puss & Kram Saga

Ska försöka att blogga mer imorn!

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera på dagarna,men det känns lite tråkigt att bara sitta inne vi datan när det är så varmt och fint väder ute.Nu har dessutom poolen åkt upp på baksidan,satt då vill jag vara ute ännu mer.Tycker det är otroligt skönt att ta ett svalkande dopp när man är såhära riktigt varm.

Men imorgon då,då ska jag försöka blogga mycket mer än vad jag gjort det senaste dagarna.Ska dessutom försöka att få upp flera av bilderna från Grekland.Men vi får se hur det blir med det!



/Elin ♥

MANGE TAR FÖR I HELVETE ÖVER VÄRLDEN !

Puss & Kram Saga

Billig reflexskärm, men den fungerar ju SUPER ! :D

Ja, som ni ser på rubriken så blev jag så otroligt nöjd med min reflexskärm ! Den är sjukt ful men åh vad jag är glad att jag hittade på youtube att man kunde göra det. ! :)
Jag har ängnat mig åt att fota en massa vatten droppar, vatten som droppar på äpplen, jordgubbar, skedar, fotat en massa egobilder, katterna, lillasyster & blommor med min syrra och våran granne då som är 2 år yngre än mig. Allt jag fotat har jag försökt att använda reflexskärmen brevid, och imorgon innan jag springer och möter Karru vid bussen så kan jag slänga in ett litet inlägg om min fula reflexskärm ! :)
Puss & Kram Saga

Fotodag !

Ska gå och försöka mig på att göra en egen reflexskärm. För er som inte vet det, googla ! Ska så småningom köpe en bra men har inte pengar till de just nu och har fått en massor av saken av mina föräldrar så kommer nog inte få någon på ett tag, men får göra min egen och nöja mig med den. :)
Wohoo, nu vet alla att bokeh blir dåligt på en Sprite flaska :D

Puss & Kram Saga

OJ

Ehm, sa till mamma att jag skulle lägga mig lite tidigare idag men så blev det ju inte. Aja, men jag ska försöka sova nu men vi hörs förmodligen imorgon ! Eller kanske inte, för det ska tydligen vara varmare än det varit idag. Vi får se om jag åker till grisslinge igen ;)
Här, lite tidigare idag försökte man sig på bokeh på folie papper och det blev ju som det blev. Sämsta bilden av dom bilderna jag har men pallar inte välja ut den bästa.

Puss & Kram Saga

På onsdag blire Karru !

Alla bilder är klickbara !


Denna fina lilla mupp kommer över och sover hos mig, ska bli hur roligt som helst eftersom att vi inte setts på ett tag ! :) Okej, ett tag för mig betyder typ 1 vecka men ja. :)
Puss & Kram Saga

How do you live when noboddy's watching ?

|Foto: Jag | Modell - Lillasyster | Kamera - Sony a100+3.5-5.6/18-70 |

Puss & Kram Saga

Water Park

Det här blir då ett till inlägg om en av dom mera speciella dagarna i Gekland,alltså en utav dagarna vi hyrde bil.

Vi hyrde som sagt en bil och åkte till en vattenpark,inte så långt ifrån hotellet.Men det tog ett litet tag att hitta dit.
Men när vi vimsat runt ett litet tag så såg vi tillslut en stor skylt där det stog Water park.Och det var tydligen vattenparkens namn.

Det var i alla fall hur kul som helst där :D
Det fanns en massa olika rutschkanor där,en vågmaskin och så fanns det en massa mer saker men istället för att jag sitter och rabblar upp allt så får ni se lite bilder istället (:














Haha,fina miner man gör också!





På dom två sista bilderna så åkte jag en flod som kallades lazy river,den gick vääääldigt långsamt.Men det var liksom meningen att man skulle åka den när man var lite trött.Och jag kan säga att det blev man efter en stund efter att gå i alla 100 trappor med alla 1000 trappsteg!

Dom här inläggen som jag håller på med nu (inläggen om grekland)  skulle igentligen komma upp för ganska länge sen,det var  ju rätt så lång tid sen jag kom hem.Men jag har fortfarande väldigt mycket bilder kvar att lägga upp,men bättre sent än aldrig? :)

/Elin ♥



Städat hela dagen. !

Okej, lite överdrivet, men har påbörjat min om möblering i mitt rum (om man äns säger så ?) och imorgon så ska vi ta ut bokhyllshelvetet ! Känns gryyymt skönt att få ur den ur mitt rum. ! Förövrigt så kommer allt i mitt rum att flyttas omkring och jag ska kolla med mamma om vi typ kan åka någonstans och typ köpa en stor bra sminkspegel. Kommer ju inte kunna platta håret osv vid spegeln jag använder nu för att min säng kommer vara ivägen för kontakten och jag har inga lådor / hyllor jag kan lägga alla saker på. Aja, om ni inte fattar får ni säkert updatering i bild så fort det är färdigt. :))


Har inte så mkt fina bilder att bjuda på pga att jag är för lat för att ladda över bider från helgen. :)

Puss & Kram Saga

Fjärilsdalen

En utav dagarna i Grekland så åkte vi till en fjärilsdal.
Där skulle det tydligen lockas runt tiotusen fjärilar dit på sommaren,men vi var lite tidigt där på sommaren så det hade inte hunnit komma så många fjärilar dit :(

Men dom fjärilarna som hade kommit dit fick jag se och dom var riktigt fina.Men det var väldigt svårt att få några fina bilder på dom eftersom att när fjärilarna sitter på blommorna så har dom oftast vingarna ihopfällda,eller vad man ska säga.

Det som jag fick mest bilder på var väll alla vattenfall som fanns där,som ni nog märker på bilderna här nedanför ^^
Lägger upp bilderna som jag tyckte blev bäst,om jag hade laggt upp alla så hade det nog blivit typ 100 bilder på vattenfall,haha! :)















/Elin ♥

Försenat

Jag skulle lägga upp bilder från Grekland och skirva lite mera noggrant om några speciella dagar.
Men allt det där har blivit försenat på grund av att jag inte haft  tid till att blogga.
Men ska lägga upp bilder där ifrån så fort så möjligt och jag ska i alla fall hinna med ett inlägg idag.



/Elin ♥

Hemma igen och har varit ett tag !

Slänger in ett litet snabbt inlägg innan jag går och lägger mig i sängen och tittar på Jersey Shore, är sjukt trött och har sjukt ont i ansiktet för att jag har blivit as bränd. :((

Kom hem idag istället för imorgon. Anledningen är för att vi gick på grund när vi var mitt ute på vattnet och vi slog i jävligt hårt och det var typ någon plast under båten som gick sönder... ? Fattade inte riktigt men ah.

Jag hade det suupermysigt igår och jag har fotat en massa men lägger nog upp det imorgon eftersom att jag hade planerat att lägga mig i sängen och titta på JS med Nancy. ♥ Mina katter är ju nu mera utekatter och idag när dom var ute hittade dom en grannkatt som är lite större än dom och leka med. Men den stora katten ville inte leka med dom och fräste åt dom och skrämde livet ur mina tissar. Detta hände då på min baksida. Ja, jävligt intressant om jag får säga det själv. !

Men hallå där, jag är sjukt sugen på att åka till grönan någon dag ! Någon som kan höra av sig och bestämma en dag ? :)



Puss & Kram Saga

Vill ni se?

Vill ni se bilder från då jag fota Saga?
Släng då in en kommentar så jag vet om det är nödvändigt att lägga ut dom! ;)

Här är ett smakprov!


Drar ut med båten !

Tjenare ! Det är så att jag har glömt att berätta att jag ska ut med båten nu under helgen (det är därför vi gått upp så tidigt om någon undrar) och vi kommer sova där till söndag kväll typ... Ah, men jag kommer inte kunna blogga där men jag bloggar igen när jag kommer hem !



Puss & Kram Saga

Städning av mitt rum - före och efter !

how to make gifswebcam gif

Före och efter, före är fotat på dagen och efter är fotat på kvällen. Bilderna är i lite otakt men det kan ni nog leva med. :)

Puss & Kram Julia & Saga

Ladda upp bilder?

Hade tänkt mig för att ladda upp lite bilder från Grekland.Har måånga bilder därifrån,ska dessutom få några stycken av Pappa.
Men nu så råkar det vara så att jag inte kan ladda upp några bilder!
Har ingen aningen varför,men när jag försökte göra det så gick det inte.Är det bara jag som inte kan gör det?

/Elin ♥

Eey, rösta på min klänning !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Rösta på min design hos Nelly.com. Alla vet säkert vad det här är för tävling, men den som vinner får klänningen man designat ! Hur awesome är inte det !? :D
Men det skulle betyda guld om ni röstade 5 stjärnor på min klänning !

Fast jag vet ju att typ ingen kommer göra det, så gör vi såhär. Ni som vill att jag ska rösta på eran design länkar den i kommentarsfältet och om ni röstar på min röstar jag på eran. En liten kompromiss sådära. :)
Men det skulle vara supersnällt om ni la ner 3 klick på eran dator och röstade på mig !

Puss & Kram Saga


Min nya droglåt !



Puss & Kram Saga

If you love something, let it go. If it comes back, it’s yours. If it doesn’t, it never was.


Bild fotad idag.

Puss & Kram Saga

Bajs

Det gick inte, men hittade en sugig hemsida som man kan redigera liite i och lägga till text i. Det får duga tills jag fixat ngt bättre...


Första testbilden. Söööög. Mer än ett år gammal bild också haha.

Puss & Kram Saga

Photoshop

Ska faktiskt ta och försöka mig på Photoshop Ligtroom 3. Om det inte är bra så är det ju att fixa nytt. Right ? :)
Känner att jag verkligen behöver ett bättre photoshop eftersom att mitt suger.

Tumblr_lmjxl1p2qh1qkz6fmo1_500_large

Puss & Kram Saga

Dessie eller Dissie ?

Okej, känner bara att jag behöver fråga er. Ni kanske har eller inte har hört Desiree Dessie Nilssons nya låt + musikvideo ?

Asså jag hörde den typ i förrigår och jag tycker låten är helt okej och man fastnar på den direkt, sen är videon riktigt bra gjord också. Tycker ni borde checka in den :)




Puss & Kram Saga

OMG HAHA

Min fina kompis Sarah har blivit facerapead av si kompis där hon skrivit att hon var gravid, och nu håller hon och Tor på och diskuterar. BWAHAHA
Vi får se hur detta slutar. Just nu diskuterar vi on hennes mage och att "Greta" sparkar jätte hårt. Mys
BÄSTA BILDEN TILL INLÄGGET JU HAHA

Puss & Kram Saga

Är krabbor söta?








Hihi,Julia tyckte i alla fall att den här krabban var söt ^^

/Elin ♥

Poolen på kvällen



Det här var då den största poolen på hotellområdet,tyckte den var otroligt fin när den blinkade (:

/Elin ♥

Bananer är COOLA 1, 2, 3. Bananer är coola 1, 2, 3, 4 oj.

Tänkte ha det som rubrik förut men såg att Karru hade nästan samma haha ^^

Tänkte slänga in ett inlägg imorse innan jag åkte hem till Karru men jag försov mig. Typiskt mig !
Men idag så har jag iaf varit hemma hos Karru med Ida och vi hade så 7kt (haha) roligt. !

Kom hem för kanske en halvtimme sedan och fick höra att 2 små stalkers hade knackat på här hemma.
Nej gud vad tråkig humor jag har, Julia och Elin hade varit här och ville att jag sulle vara med dom i ösregnet haha ^^
Men vi 3 får ses ngn annan dag. Saknar er ! ♥


HAHA, ett år gammal bild på en osminkad Saga med våfflat hår... omg.

OWSHIET. Petade lite i mitt hår och hände något äckligt hårt och kom sedan på att Ida hade gjort två små flätor som är typ 2 mm tjocka. Idaaaaaaaa !

Puss & Kram Saga

Hemma i...varma sverige?

Kom hem från Grekland igår men var suuper trött igår och orkade inte blogga.

Har haft det suuper bra/skönt i Grekland.
Jag har gjort huuur mycket som helst och har fotat en hel del,men alla bilderna är kvar i kameran.
Ska skriva lite mera noggrant om vad jag gjort på dagarna och lägga upp bilderna.
Men som sagt så är alla bilder kvar i kameran och min kamera har dött.
Den ska bara ladda klart och sen ska jag ladda upp bilderna,om ni ens är intresserade?




/Elin ♥

Bara för att Sara visade mig dom. Jag DÖÖR !



Jag diggar att jag tar allas listor D:

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

Färg 1: Vit
Färg 2: Svart
Färg 3: Rosa

 

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Jupp. :)
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Träffat någon som förändrat ditt liv: Jaa, Karolina
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ohja !
Kysst en kompis: Nope

 

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Ville det förut men nu så skiter jag i det. Mitt namn är mitt namn. :)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Jag åkte till centrum och åt pizza med min och min kompis familj. :)
Vilken tid vaknade du idag: Runt 11
Vad gjorde du igår runt midnatt: Chattade med min Norrman :)) ♥
Någonting som du längtar till: Åh gud, det finns en massor !
Senaste gången du träffade din pappa: Haha, igår ;)
En sak du skulle vilja ändra i ditt liv: Asså jag är faktiskt rätt nöjd med mitt liv som det är just nu. :)
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: HAHA VILKEN FRÅGA ! Men ja det har jag
Vad gör dig irriterad just nu: Bajskorvar tror jag...
Långt eller kort: Det brorpå vad det gäller. :)
Vad gillar du gällande dig själv: Jag har kinda börjat gilla mitt hår nu.


DIN FÖRSTA:
Operation: Har aldrig behövt operera något ^^
Piercing: Har 3 i höger öra och 1 i vänster. Vill ta i näsan och naveln men det vill inte mamma. :(
Tatuering: No way !
Bästa vän: Julia, Elin, Ida, Sophie & Karru.
Sport: Går inte på något. WOHO. not.
Husdjur: En katt som dog typ någon vecka efter att jag föddes. Räknas det ?
Vaccination du minns: Festing och stelkramp. Ryser
Förälskelse: Jag har aldrig varit sådär kär på riktigt.

Alkohol du drack: Asså det jag minns var typ runt 2009, fjortistimes.

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögonen !
Kramar eller pussar: Båda. :)
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Uhm båda iguess
Tatueringar eller piercingar: Inget, isåfall piercing i ett öra eller ngt...


Söta. :)

Puss & Kram Saga


Viktig information !

Jag är en Brandman som heter Saga och jag och Karru vet att Nalle Pung gillar honung. :D



Nu kommer alla dö, men sist jag lyssnade på låten över såg jag ut såhär. FYFAN !
Bilden är från 2009 men vill dock ha tbx mitt långa hår jag hade då. Buhuu :(


Per Morberg ?

HAHA, åh jag dog lite nyss... Ehm vi satt och åt och så om att min sju åriga lillasyster hade råkat säga "horborste" här om dagen när min familj var på badhuset. Mamma hade skrivit det på facebook och då sa hon att någon som hette Per hade kommenterat och ba va är det ? jag är sjukt trött och ba PER MORBERG !? Mamma tycker han är skitsnygg men det hör inte hit. Min lillasyster hörde fel och sa (ursäkta språket) "Vem är Per HORberg?" ÅH NI SKULLE SETT VAD ALLA GARVADE ! Jag sa till mamma att hon här med får heta Ketshup för hon skrattade så hon seriöst såg ut som ketshup.


Ensånhära.

Btw, har inte bloggat så bra nu under helgen men ska försöka blogga lite mer idag. :)

Puss & Kram Saga

Outfit alá Julia


Pussar Julia

I'm to cool for you


Pussar Julia

Music !

Martin Solveig ft. Kele - Im ready 2 go

Nicki Minaj - Super Bass

Jason Derulo - We don't wanna go home

David Guetta ft. Flo Rida & Nicki Minaj - Where them girls at

Britney Spears - Big fat bass

Eric Saade - Hearts in the air

LMFAO ft Natalia Kills - Champagne shower


Jag har ganska udda musiksmak. Jag lyssnar på typ allt men det här är bara liiite av vad jag lyssnar på. EHEM.

Credz till MADDE som skrev Hearts in the air och HANNAH som skrev Champagne Shower i min status. Tack till er tjejer, fastnade på låtarna direkt haha så kände mig tvungen att lägga in dom här haha ^^



Puss & Kram Saga

Plocka barn, plocka barn, plocka barnbarnbarn...

Tjenare, ber om ursäkt för att jag inte bloggat. Men jaja

Igår så sov jag hos Sara och på kvällen kollade vi på Kommisarie Späck och efterbliven som jag är har jag inte sätt den innan. Mihi ^^
Men sen idag så var vi på grönan och hade det kul, mysigt värre ! :D

Sen på lördag så ska jag på en Bieber-dag på grönan och jag KANSKE åker dit med Vendela (måste prata med er andra om ni ser detta!) men där ska jag möta några som heter Ida, Philippa och Johanna och dom har jag lärt känna via fb och har aldrig träffat dom innan så det ska bli så sjukt jävla kul att få träffa dom :)  Aja, men nu vet ni det. Det är säkert sjuuuukt intressant för er andra (A)

Men om ni tjejer läser detta så är det så att min kompis kanske ska sova hos mig och min mamma ska typ skjutsa oss dit för mitt busskort har gått ut och undrar ifall hon också kan hänga på ? :) Annars kommer typ min mamma få damp på mig för att jag träffar folk jag inte har träffat innan haha... Men hon heter då Vendela och är lika gammal som mig och är lika stort fan av JB som jag är. :) Men vi måste prata om detta sen, om ni vill så är det bara att ringa eller messa :)

Fett långt det blev, men åååh ni ska bara veta hur jävla taggad jag är ! Träffa en massa nya presoner och en massa tjejer som skrivit JB i pannan :D Gud vad roligt det ska bli ^^



Puss & Kram Saga

Shopping med Mommi

Skulle igentligen skulle jag varit med en kompis idag men det blev inte så och mamma frågade om vi skylle åka till forum och köpalite grejer och så. Jag fick med mig hem en massor faktiskt, 3 par shorts, 2 tubtoppar, ett linne, en mascara och en bikini, gul överdel och rosa/lila underdel, love it ! :) Orkar inte ta bild på allt och lägga upp, men om någon verkligen bryr sig släng in en kommentar !


Cool bild på Ida när jag fotade henne när hon hjulade omkring i Rosendahl, bilden passar perfekt till låten Whip my hair fast den låten suger men jaja :)

Puss & Kram Saga

Uppblåsbara peruker?

Peruk
Gulligt? :) Dom är ju jätte fina! Eller?
Kostar 129:-, billigare än riktiga så varför inte ..

Vi är med i Hannah's Bloggtävling!

(Klicka på bilden så kommer ni till Hannah's underbara blogg) :)

O HELVETE

Ni läsare gör min dag, vi har fått MER än dubbelt så mkt läsare än igår, jag älskar er alla !



Puss & Kram Saga

Jag och Vendela åker blå tåget, sänk ljudet om ni inte vill få ont i öronen...



Man ser inte speciellt mkt, men ni hör att jag och Vendela skriker som 2 små grisar. Älskar dig grisen :) ♥

Men som jag skrev förut så åkte jag och Vendela till grönan och vi kom dit vid typ 6 och åkte hem ca halv 12. Vi hann åka en massa och hade så sjukt jävla cp kul ! Vi kom hem typ 12 till Vendela sen kom pappa och hämtade mig och jag var hemma till halv 1 och mina föreldrar var fett lack på mig, förstår inte varför ? ;o

Aja, men vi måste göra om detta Vendela ! Älskar dig ♥

Puss & Kram Saga

Svar på kommentar, igen..

Anonym om Bilder från dagen :):
dina lösögonfransar syns inte


Svar:
En fråga bara, tror du jag har sådär långa ögonfransar eller... ? Undrar hur mkt du kan om smink... :) Nu ska jag kika in vem du är för det är så tråkigt när ni inte skriver namn !

Puss & Kram Saga

Grönan med Vendela !

Jag och Vendela har precis fixat oss färdigt och om ett tag kommer hennes pappa och hämtar och och så drar vi till Grönan ! Sjukt kul kommer det att bli :D


Just nu

Puss & Kram Saga

Är med Vendela ! :D

Är med Vendela som precis ska ringa hennes pappa för vi kanske ska till grönan imorgon, mys :)



Puss & Kram Saga

Bilder från dagen :)


Bara för att jag hade lösögonfransar (A)

Söta Sophie när vi var i slussen :)

HAHA, Linaaa, inte stå på bänken !

Sophie när vi hade kommit fram i Rosendal.

Nu kommer Karru döda mig. :)

"Hej, jag har en Yalla och du får inte smaka för den är min"

Sophie äter melon, sötis :)

Min mupp ♥

Dom körde ngn kläd tävlig och eftersom att jag är sjukså satt jag och fotade :)

Karru och hennes vaaackra shorts...

Stella springer med sin snygga outfit !

Idisen springer

Alla fina 6or ♥ Diggar att killarna lekte fjortisar på alla bilder haha :)

Diggar bilden fastän bilden är sjukt oskarp. Clara kastade en pannkaka på Stella och Stella var berädd och ta emot den men hon tyckte det var skit äckligt och fick värsta rycket HAHA

Fotade Ida en massa när hon stog på händer och hon lyckades göra ett K - omedvetet !

Haha

Karru tog sin flaska och försökte rita en smiley på Idas rygg

... men det gick inte speciellt bra

Det fiiiina resultatet

Fick sjukt många fina sommarbilder på när ida hjular men det är ca 60 st som jag inte orkar lägga upp ;))

Söta fina lilla Karolina ♥

Egobiiild


Jag och Sophie innan vi skulle samlas i kyrkan :)

Haha, söta...

Mina fina kompisar Elin och Ragna :)

Igen :)

Ragna lyckades ta en jättesöt bild på mig också... HAHA

Cornelia, Bea och Ragna

Btw, om ni är med på någon bild och vill ta den till blogg eller fb, prata med mig först snälla för jag vill hålla koll på vilka som tar mina bilder. Det har hänt grejer förut som jag inte vill uppleva igen.

Puss & Kram Saga

Här har ni, nu vet ni hur jag låter med helium !



Puss & Kram Saga

Bloggar om dagen efter maten !

Hade ju skolavslutning idag, men kommer ladda upp ett ton bilder + en video från idag... Ni kommer garva ihjäl er !


Btw, här Nelli har du en bild på vad jag hade på mig :) Skorna dödade bokstavligen mina fötter... När jag tog av dom kunde jag inte böja på tårna haha. För er som inte visste det använder jag inte klackskor annars ;)

Puss & Kram Saga

Lägger upp bild på klännignen när jag kommer hem ist !

Ska snart dra mig till bussen och åka till sussen där jag möter upp klasserna och sen stickar vi till rosendal :)
Sa till Nelli att jag skulle lägga upp klänningen innan skolan men jag hinner tyvärr inte, men jag kommer fota en massa där och då får jag be någon fota mig ^^


Bara jag som tycker att fina lilla Karolina ska ha denna som pb ?

Puss & Kram Saga

Svar på kommentar: Anonym

Anonym om Trött, tröttare, tröttast:
Hejsan, skulle du kunna förklara hur du lägger in en bild i menyn så man kan göra det? jag förstår ingenting när jag söker på google. tacksam för svar. om du kunde skriva upp det och visa hur du gör! tack!

Snälla, det blir roligare ifall du skriver ditt namn !

Svar från Saga:
Vi fick den här kommentaren för några dagar sedan men jag har inte orkat svara och inte dom andra heller.
Men nu är det så att det är Julia som håller koll på designen tills vidare vi alla 3 träffas och fixar i mitt photoshop och hennes dator är sönder så hon kan ju inte direkt svara på denhär kommentaren.
Men om man vill ha likadant som vi har så kanske det blir lite svårt att fixa om man inte har en MAC dator för det är det Julia har och hon har speciella program osv men jag tycker att ni alla borde klicka er på DESIGNADINBLOGG som är superbra när man behöver hjälp med saker till designen ! Och sen för att jag är snäll, så kan ni klicka HÄR för att komma till ett inlägg där det tillochmed finns en video man kan följa, superbra !

HOPPAS DU HITTADE DET DU SÖKTE ! ♥

Jag kommer bli FETT med mobbad imorgon på skolavslutningen !

Jo, det är ju så att på skolavslutningar så har alla klätt sig i vitt och ljusa färger. Jag har en superfin handgjord klänning mamma hade åkt in till stan och köpt. Den är så JÄÄÄVLA fin ! Men det är så att den är svart. Eller, den är inte helt svart... Armarna är halft svarta och sen har dom ett tuunt tunt tyg där det är en massa blommor i olika färger. Till klänningen ska jag ha ett par supersöta svarta skor med klack och en liten rosett på. (Jag och mamma han aldrig åka iväg och köpa skorna jag VILLE ha, vi skulle gjort det idag men pappa har bilen till jobbet idag så vi kan inte göra det.. BAJS

Men jaja. Nu ska jag käka frukost nu och sen ska jag ta en lång och skön dusch, raka mig och såntdära. Sen måste jag fixa med lite ansiktsmasker osv och tänka ut hur jag ska sminka mig o.s.v imorgon. Gud, älskar att förbereda hur man ska se ut ! :D


O-M-GGGGGGGGGG... En annan bild efter skolavslutningen förra året...

Puss & Kram Saga
Btw, systemisen hänger med till skolan imorgon så tänker fota en MASSOR !

Kul Saga, kul !

Här sitter man och har inte sovit 2 sek på hela natten och imorgon har man skolavslutning... Ja Saga, undra hur detta ska gå.


Förra årets skolavslutning avslutades med att Julia som jag gick en mysig fotorunda med och sen sov hon hos mig. I år så firas det inte direkt eftersom att alla bor så jävla långt ifrån mig... :/ Får väl leta efter någon som kan henka till grönan på fredag. :)

Puss & Kram Saga

Bara för att ni nya läsare ska veta vem jag är och för att jag är en liten copycat.

Namn: Saga, mitt efternamn är ingenting som jag skriver i bloggen.
Piercingar: 3 i höger öra och 1 i vänster. Men man vill ju pierca sig i naveln men mina föräldrar är dumma. :)
Tatueringar: Usch nej
Längd: ca 1.60. Inte för lång men ändå är man inte för kort. Perfa :)
Skostorlek: 36, 37.. Det bror på vilka skor
Hårfärg: Naturally readhead ! Nejmen jag är rödhårig men många säger att jag är blond eller brunett men jag har faktiskt en massa naturliga slingor i håret som är bruna och blonda och jag har ALDRIG färgat eller slingat. Bara tonat. Stolt (A)
Fräknar: Ja, tyvärr. Men det händer ju ofta att man får det om man har en ginger till mamma ^^
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nope, älskar att bo där jag bor. Mina föräldrar vill dock flytta in till stan...
Tycker du att du är attraktiv? Haha, whut ? Nej ;)
Vilket schampo använder du? TRESemmé, recomenderar STARKT !
Vad är du rädd för? Har klaostrofobi så det förklarar ju lite. Men jag är sjukt rädd för spindlar. När vi var ute med båten så satt jag längst fram på våran lilla brygga vi har, och då kommer en spindel underifrån upp på "bryggan" dåra och jag fick värsta damprycket och var nära på att ramla i... Mina föräldrar kunde inte sluta skratta åt mig. HMPF !
Gillar du berg- och dalbanor? Mja, men inte insane, har inte åkt den men anyways. Och inte jetline för av den spyr jag. Men såg på Ellikas blogg att hon och Issa varit på grönan och att Issa tvingat med henne på Tilt och jag kanske ska åka med Issa till Bieber dagen på grönan på lördag. Men det bror på ifall hon får eller inte. ;) Men vi får se hur det går då. USCH

Senaste…
Filmen du hyrde? Hyr aldrig film...
Filmen du köpte? No idea, här laddar man ned men SSCH !
Låten du hörde: Dansa Kurdoro ♥
Låten du laddade ner? Laddar inte ned låtar längre, men skulle tro att det var typ... Någon JB låt ? (A) ;)
Personen du ringde? Pappa i think
Personen som ringde dig? Ingen aning faktiskt, min mobil är död ^^
TV-program du såg? Criminal minds. Det går inte annat än att älska det programmet !
Person du tänkte på? MIN BEBIS ELIN, JAG SAKNAR DIG ! ♥

Favorit…
Låt: Lyssnar på en MASSA musik just nu och har inte någon speciell favoritlåt ;)
Sak att göra: Umgås med mina älskade kompisar ♥
Sport: Asså jag går inte ens på någon sport. Det är ju jävligt coolt kan man ju tycka. Nej.
Kläder: Nu snor jag Idas ord här, men BLÖÖÖÖÖ för kläder just nu !
Film: NEVER SAY NEVER
Bil: Mina föräldrars :)
Serie: Känner mig lite udda här, men jag är en desperate housewives nörd :) Sen är jag sjukt inne i Jersy Shore just nu ^^

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Vem har inte ? :o
Gråtit över en flicka? Ja absolut !
Ljugit för någon? Å herregud vilka dumma frågor, KLART JAG HAR !
Varit i slagsmål? Nej :)
Blivit arresterad? Haha nej, det ska man väll inte blivit när man bara är 13 år ? ;O

Antal…
Gånger du varit kär? Jag har varit kär många gånger i mitt liv, men det har lixom gått över efter typ 2 - 3 månader...
Gånger ditt hjärta brustit? Tyvärr så har det hänt många gånger.
Hjärtan brustet på grund av dig? .
Tjejer du kysst? Kysst ? Ehm naej, jag pussar bara. :)
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några gånger, har haft födelsedags grejer och när syrran föddes. Sen har jag varit modell för P.O.P (polarn och pyret) när jag gick i 3an och då ploppade jag och mitt namn upp i tidningen haha ^^ Kommer ihåg hur glad jag blev när jag skulle gå in i en P.O.P butik i stan och hon i kassan kände igen mig. Man kände sig jävligt cool helt enkelt :)

Senaste…
Boken du läste? Läser nästan aldrig så det måste vara ngn twilight bok EHEM
Personen du fick e-mail av? MEN PALLA KOLLA -.-
Personen du fick brev av? Chris och Peter, 2 engelsmän som bor i Frankrike och när vi är där hr vi hus hos dom :) Missförstå inte, det är en tjej och en kille och dom har 2 barn som heter Brook & Rosie, saknar dom som in i BLÖÖÖ
Personen du fick sms av? Som sagt. Min mobil är döööd.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? I... Söndags
Saken du köpte? Ska kanske köpa lite grejer "senare idag" med mamma, grejer till skolav slutningen som är "imorgon", på torsdagen alltså. :) Nu kommer alla bli fett avis på mig haha ^^

Puss & Kram Saga



Jag hatar PC DATORER...

Så är det bara...

Pussar Julia

Ben & Jerry's och "The Kardashians THS"

Sitter just nu och tittar på "The Kardashians THS", rätt intressant faktiskt. :)

Men min söta mamma kom hem med en Ben & Jerry's Cookie dough för att jag är sjuk. Tack mamma ! ♥



Puss & Kram Saga

Jag är hemma !

Tjenare, nu har jag kommit hem ! Grymt skönt faktiskt :)
Men jag har haft det rätt skönt, har kommit ifrån allt ett tag. Jag har badat igår också i 15 grader. Inte speciellt varmt men det gick :)

Dock mår jag skit just nu. Mår super illa, känner mig svimmfärdig och mår allmänt bajs.

Men hoppas ni andra mår bra, och jag ska försöka lägga upp lite bilder senare + fixa en hiss&diss !


HAHA BJUDER ! Denna fina bild har då Karru tagit för typ 2 veckor sedan ;)

Puss & Kram Saga

Elin är utomlands, Saga ute med båten & Min data är sönder...

Nu sitter jag med mammas data, igen...
Hon var snäll som låna ut den så jag kunde blogga och berätta att Saga somsagt är ute med båten, Elin är i Grekland och jag inte har någon data.

Därför är bloggningen inte på högsta topp men när min data lagas kommer jag blogga mycket mer och Saga kommer hem ikväll, så hon kommer blogga!


Någon som är vaken?

Känns som att det bara är jag som är uppe,men det är klart vem är uppe 6:00 en söndagmorgon?

Har precis kommit ut från duschen,det var riktigt skönt att duscha.Man vaknade till lite mer av det.Ska snart ta mig ner till köket och äta lite,är vrålhungrig.

Men hinner inte skriva så mycket mer nu,men ville bara för det mesta säga Hejdå!



Kommer tillbaka om 2 veckor,satt det blir nog ingen bloggning för mig på 2 veckor.Orkar nog inte bara sitta och blogga där,satt man kan säga att jag tar en bloggpaus.Men om jag får chansen till att blogga där,så ska jag försöka att göra det :)

HEJDÅÅ!

/ELIN ♥

Trött, tröttare, tröttast

Sitter här och tittar på något på TV? Kul!
Min data (Macbooken) är trasig och nu sitter jag på mammas data.
Jag är iaf skiiiiit trött men jag ville bara slänga in ett kort inlägg innan jag somnar :)



Pussar Julia


Imorgon så väntar Grekland!

Åker ju imorgon,LÄNGTAR! ♥
Vi kommer behöva gå upp VÄLDIGT tidigt då planet lyfter 9:15.Kommer såklart ta med mig kameran till Grekland,satt när jag kommer tillbaka så väntar nog runt tuuusen bilder att få komma upp här på bloggen.

Håller just nu på att packa det sista jag ska ha med mig,och borde kanske igentligen fortsätta.Men tänkte uppdatera lite eftersom att det kommer vara riktigt dålig uppdatering från mitt håll dom 2 veckorna fram över.Men kanske hinner slänga in ett snabbt inlägg imorgon :)



/ELIN ♥






Den värsta ensamheten är att helt sakna sann vänskap.


Sitter i soffan nu och är ganska trött i hela kroppen,har rört på mig en hel del idag.

Imorgon så kommer Julia hit och sover här en natt,kommer bli suuper kul :D
Får se vad vi hittar på för skoj,men en sak jag är gaanska säker på är att vi kommer blogga lite.I alla fall senare på kvällen,tror jag..

Nu när jag ändå skriver så kan jag passa på att fråga en fråga till alla er som har blogg.Kan ni se statestiken?För mig så kommer det inte upp någon statestik alls,och vet inte om det blir likadant för Julia och Saga.Men kan ni se statestiken?


HAHA,bjuder på den.
Jag tror jag skulle ta bort håret i ögonen eller något och då är det ju självklart att Julia tar bilden då :)
Haha,så nu vet ni hur jag ser ut när jag ska ta bort håret ur ögonen ^^

And that's why I smile



Världens bästa Isak!


Isak Frihammar från Hemmestafestivalen!

Igår var jag på hemmestafestivalen där många sjöng och spela instrument från min skola.
Jag satt även i juryn och röstade nämligen på Isak. Han var grym!
Jag rösta för jag tyckte den var sjukt bra och han har ju skrivit låten själv och det gör det hela mycket speciellt.
Han var en av dom som vann och det var grymt! Lycka till i värmdöfestivalen!

Puss Julia

Tidigt sommarlov

Heej ^^

För mig så är det som sommarlov nu :)
Vi är  lediga imorgon,i över morgon och sen är det helg.Och eftersom att jag åker på söndag och är borta 2 veckor så var det här sista dagen i 6:an för mig,känns lite konstigt på något sätt.Tiden har gått ganska fort ändå..,fast det var ganska segt i vintras!



/Elin ♥

RSS 2.0